12:09, 10 Septembrie 2010 publicat în Entertainment

"Kennedy e un adevarat geniu atunci cand analizeaza mintile femeilor rafinate, care cad prada zbuciumului interior. Iar maniera in care o face este totodata captivanta si induiosatoare".

«Cartile lui Kennedy dau dependenta... O lectura savuroasa.» The Times

In noaptea celei de-a treisprezecea aniversari a sa, Jane Howard a facut un juramant in fata parintilor ei severi: nu se va marita niciodata si nu va avea copii. Insa viata, dupa cum va descoperi Jane, este profund intamplatoare. Multi ani mai tarziu, e profesoara in Boston si indragostita de un barbat stralucitor si excentric pe nume Theo. Apoi Jane ramane insarcinata.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....

Maternitatea se dovedeste a fi o surpriza extrem de bine-venita, insa cand o rasturnare devastatoare de situatie ii da peste cap existenta, nu are de ales decat sa fuga de tot ceea ce stie si sa paraseasca lumea. Tocmai cand s-a hotarat sa renunte la viata, disparitia unei tinere fete o scoate din inertie si o face sa porneasca intr-o cautare obsesiva a unui soi de izbavire personala. Convinsa ca stie mai multe despre caz decat politia, este obligata sa ia o decizie: sa stea ascunsa sau sa scoata la iveala un adevar cumplit?

Noul roman al lui Douglas Kennedy este un portret exceptional al modului nostru de a trai, al diferitelor cai pe care le urmarim in cursul unei singure vieti si a naturii arbitrare a destinului. Asemenea celorlalte romane ale sale care s-au bucurat de o imensa apreciere, cartea de fata este o lectura ce ne pune fata-n fata cu dilemele cu care ne confruntam, incercand sa tinem piept la tot ceea ce soarta ne arunca in cale.

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut romanele Jocurile destinului si O relatie speciala.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

«Kennedy e un adevarat geniu atunci cand analizeaza mintile femeilor rafinate, care cad prada zbuciumului interior. Iar maniera in care o face este totodata captivanta si induiosatoare.» -- Daily Mirror

«Kennedy nu poate scrie altfel decat intr-un stil fermecator». -- Observer

Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, A Special Relationship, State of the Union si Temptation – au fost traduse in peste 16 limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii. Prima sa carte, The Dead Heart, a fost ecranizata sub titlul "Welcome to Woop-Woop". Autorul s-a nascut in Manhattan in 1955; a calatorit enorm, locuind mai multi ani in Australia, apoi in Irlanda. Traieste la Londra cu sotia sa si cei doi copii, dar petrece o mare parte din an la resedintele sale din SUA, Germania sau Franta.

Autor: Douglas Kennedy; Colectia: Fiction Connection

Roman aparut la Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri