Expo Diabet se adreseaza atat bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta, vor sa se mentina sanatoase.

Comunicat de presa

Cea de-a 4-a editie a Targului de Diabet si Nutritie - Expo Diabet 2010 - isi deschide portile, in Capitala, pe 12 si 13 iunie 2010, cu incepere de la orele 10:00, la Palatul National al Copiilor (Bulevardul Tineretului nr. 8-10).

Expo Diabet se adreseaza atat bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta, vor sa se mentina sanatoase.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si masoare, gratuit, glicemia si tensiunea, sub supravegherea medicilor specialisti si sa viziteze cele peste 20 de standuri cu produse sau servicii specifice, care sa previna aparitia diabetului sau sa–l controleze corect cand acesta deja s-a instalat.

Cei interesati pot gasi si incerca gratuit, la Expo Diabet, noutatile din sfera aparatelor de masurare a glicemiei. Acestea pot fi testate atat de catre diabetici cat si de catre persoanele care considera ca prezinta riscul de a face diabet, din cauza regimului alimentar, stresului la care se supun zilnic sau antecedentelor pe linie ereditara.

La Expo Diabet se vor aduce in atentia publicului pompe de insulina si glucometre de ultima generatie, care au fost concepute sa usureze controlul glicemiei de care un diabetic trebuie sa se ocupe non-stop.

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi demonstratiile de gatit mancaruri gustoase care cuprind elementele necesare unei diete sanatoase, necesare pentru persoanele supraponderale sau pentru cele cu diabet.

La standurile expozitiei vizitatorii pot gasi si degusta produse alimentare „bio”, din ingrediente naturale, fara coloranti, conservanti sau stabilizatori de aroma.

Totodata, doritorii vor fi serviti cu ceaiuri pentru cei cu probleme de nutritie, in cadrul unei ceainarii special amenajata, in spatiul targului. Alaturi de un ceai „sanatos” se va putea rasfoi si cartea “Transformare Totala cu sistemul ADAM & EVA”, lucrare ce contine un program complet de vindecare a diabetului in doar trei saptamani.

In cadrul expozitiei, incepand cu orele 11:00, vor avea loc, din ora in ora, prezentari de servicii si produse destinate unui stil de viata sanatos.

Pe parcursul evenimentului, bunicii si parintii ii vor putea lasa pe cei mici la „Coltul Copiilor”, un spatiu special amenajat pentru prichindei si unde acestia vor avea parte de numeroase surprize.

Intrarea la Expo Diabet 2010 este gratuita, iar programul de vizitare a targului pe parcursul celor doua zile (12 si 13 iunie) este 10.00 - 18.00. Mai multe informatii se pot gasi pe: www.expodiabet.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri