Nu mai auzisem de o vreme de simpaticele fete de la Amadeus, dar trupa isi face treaba si ne reprezinta c succes in lume. Fetele s-au intors cu vesti bune de la World Expo 2010 din Shanghai. Amadeus unde a sustinut doua spectacole live in cadrul Pavilionului Romaniei, pentru a demonstra ca avem artisti de valoare si ca tara noastra se poate prezenta cu success oriunde.

"Este frumos ca, de fiecare data cand pleci intr-un turneu, nu ai de fapt nicio idee despre cum o sa fie. Shanghai-ul a fost o surpriza placuta, si mai ales expozitia in sine, care este imensa si foarte interesanta. Noi am profitat de putinul timp liber pe care l-am avut si ne-am plimbat cat am putut de mult. Ne-am simtit foarte bine impreuna, ca de obicei!".

Andreea, Alexandra, Patricia si Cristina au incitat atmosfera la pavilionul in forma der mar al Romaniei. Amadeus a avut parte de un public foarte receptiv, desi au fost avertizate ca publicul chinez nu reactioneaza foarte prompt. Fetele au fost placut surprinse sa observe ca le aplaudau in timp ce cantau, reactionand in fiecare moment. Wilhelm Tell a fost cea mai iubita piesa, dintre cele interpretate pentru publicul chinez. Desi s-au adaptat greu la schimbarea orei si la meniul exclusiv chinezesc, fetele de la Amadeus au invatat foarte repede sa spuna „zai jian, Shanghai!” (la revedere, Shanghai!).

World Expo 2010 este o expozitie cu participare mondiala ce se desfasoara in perioada 1 mai -31 octombrie, la Shanghai, si beneficieaza de un buget de peste 3 miliarde de euro, depasind astfel la nivel de costuri si Jocurile Olimpice din Beijing.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri