Mai multi artisti romani ii vor soca la propriu pe locuitorii Bucurestiului, pentru a transmite prin operele lor, importanta reciclarii si a grijei fata de natura. Instaltii facute din deseuri vor fi expuse pe tot parcursul verii in parcurile din Bucuresti, incepand cu Noaptea Galeriilor (11 spre 12 iunie 2010).

- in Parcul Oraselul Copiilor

Bela Zoltan si Antoaneta Zoltan - "Omida". Proiectul de arta presupune realizarea unei omizi din cuburi comprimate , peste 9 bucati, plus cativa metri de furtun subtire, transparent,ca acela din spitale folosit la perfuzii. Omida respectiva va sta langa un copac de inaltime medie, "bagat" la perfuzii.

Lucian Muntean a gandit instalatia "Animale Pierdute": un perete din pet-uri cu fotografii in interiorul acestora, fotografii din seria "caini fara meserie".

Parcul Tineretului:

Andra Iachim propune un proiect foarte interesant - "Galeria de Arta reciclata". Este vorba despre constructia unui aparat foto mare (functional) din carton, hartie si plastic. Fotografiile facute cu acest aparat vor ‘expuse’ pe 3 pereti uniti facuti din deseuri– care ar forma o “galerie reciclata”. Fotografiile vor fi facute de fotograf si de cei care viziteaza parcul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Codruta Farcas si Cristi Farcas vor lucra la refacerea din cuburile de deseuri, a ansamblului monumental de la Targu Jiu:

"Coloana Infinitului" o veti vedea la Intersectie Oltenitei cu Brancoveanu

"Poarta Sarutului" va fi amplasata in Parcul Carol

Curatorul proiectului "Arta reciclata" este criticul si teoreticianul de arta, Cosmin Nasui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri