Ce cauta un vampir tocmai in visele tale si cum de il gasesti tocmai in acest teritoriu interzis? Iata cateva dintre interpretarile cele mai moderne ale viselor cu vampiri:

Ii vedem in filme, in carti, in afisele care au invadat marile orase, ii lasam sa ne fure mintea si sa ne atate imaginatia, ii lasam sa patrunda imaginar in propria realitate, le permitem sa faca uz de toate dorintele noastre umane de nemurire si frumusete eterna. Nu lasam niciodata vampirii sa moara, ci ii facem nemuritori. Dar vampirii transcend dincolo de viata reala, intr-o lume a subconstientului si a refularilor asupra careia avem mai mult sau mai putin control: lumea viselor. Ai visat vreodata vreun vampir fara ca sa citesti romanele lui Stephenie Meyer? Ce cauta un vampir tocmai in visele tale si cum de il gasesti tocmai aici, in acest teritoriu interzis? Te-ai gandit la semnificatia pe care ar putea sa o aiba visului cu vampir sau cum ti-ar putea fi de folos interpretarea acestuia? Daca da si tocmai ti-am starnit curiozitatea, iata cateva dintre interpretarile cele mai moderne ale viselor cu vampiri:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Visezi ca un vampir te ataca, dornic sa iti suga sangele -pasiunea, mania, energia. Subconstientul tau semnaleaza prezenta unui anumit pericol sau poate panica care in viata reala este tinuta in frau. Interpretand acest vis, echivalentul vampirului din vis poate fi o anumita persoana, un eveniment sau chiar un sentiment asupra carora nu detii niciun control.

Daca o persoana viseaza ca este atacata de un vampir -se poate ca persoana in cauza sa se confrunte cu anumite probleme si chestiuni de natura morala sau etica ce dau nastere pe fond psihic unor sentimente de anxietate si teama. Sau undeva, la un nivel subconstient, asociezi propria persoana cu persoana victimei si in realitate te simti neputincioasa, slaba, incapabila sa te protejezi impotriva raului.

De asemenea, vampirii din vise pot simboliza o anumita teama de-a ta, un pericol, o amenintare venind din partea celorlalti sau chiar acele obiceiuri si actiuni proprii care iti consuma resursele energetice si conduc spre epuizarea emotionala si fizica.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pentru majoritatea persoanelor, vampirii reprezinta creaturi puternice si malefice, mai puternice decat orice alta fiinta umana ce se hranesc cu sangele altei persoane, adica cu viata si energia. Este foarte probabil, spun psihologii, ca persoana care viseaza vampiri sa treaca printr-un moment psihologic dificil al vietii sale, asociat de regula gandurilor si sentimentelor negative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri