Ce cauta un vampir tocmai in visele tale si cum de il gasesti tocmai in acest teritoriu interzis? Iata cateva dintre interpretarile cele mai moderne ale viselor cu vampiri:

Daca, in schimb, visezi ca tu esti un vampir si ataci la randul tau alti oameni, muscatura poate semnifica si temperamentul tau foarte puternic, dorinta apriga de a fi independenta sau o vointa care vrea sa se impuna celorlalti, indiferent de pret.

Daca visezi ca esti urmarit de vampir, fara a fi muscat – semn de slabiciune in fata altora, semn ca-i lasi pe ceilalti, mai puternici ca tine, sa te manevreze si sa te manipuleze. Pe de alta parte, vampirul pe care il vezi in vis mai poate simboliza si sexualitatea, instinctele erotice care cer sa se manifeste, sa se dezlantuie pana la agresivitate. Imaginea vampirului imbina deopotriva frumusete, farmec, o oarecare generozitate educata (te poate lasa sa traiesti daca doreste), dar si violenta, ferocitate, pericol si interese ascunse, latura obscura, necunoscuta dintr-o fiinta umana.

De aceea, vampirul din vis poate fi o anumita persoana din viata reala, care, in ciuda bunelor sale intentii, te influenteaza negativ. Ca si in vis, constientizezica iti face rau, insa este peste puterea ta sa i te opui. De aceea, vampirul din vis mai poate semnifica si dependenta de ceva sau de cineva la modul obsesiv si incontrolabil sau chiar frica si fascinatia de moarte, conform psihanalistilor. “Toate experientele umane ale unei groaze morbide semnifica prezenta unor dorinte sexuale reprimate si agresive, iar in vampirism putem vedea aceste dorinte reprimate devenind intru totul vizibile”, spunea Freud.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Tradiții de Paște. Paștele 2023 Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

- Daca visezi ca esti vampir si ca ii pandesti pe ceilalti oameni – inseamna ca iti doresti sa ai mai multa influenta nu doar asupra propriei vieti, ci si asupra vietii celorlalti.

Daca tu esti cel care musca o alta persoana in vis – iata cum in mod inconstient iti aduci aminte, involuntar sau nu, ca ai facut o persoana sa sufere facand presiuni asupra acesteia sau ca te folosesti de resursele energetice ale celorlalti in propriul beneficiu.

Daca visezi ca iti cresc dintii, asa cum li se intampla vampirilor in cazul unui atac – acest lucru poate trada nevoia ta de sustinere, deprivarea de anumite lucruri, pierderea poftei de viata sau a interesului fata de ceva sau cineva anume. In acelasi timp, acest vis poate chiar semnala anumite carente vitaminice ale organismului sau prezenta unei anemii. Toate acestea fiind spuse, va dorim insa sa aveti un somn usor si vise fara vampiri!

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri