20 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 28 share-uri

Andreea Marin a divorțat în urmă cu mai mulți ani de Ștefan Bănică Jr., însă cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Violeta. Recent, vedeta a declarat că nu ar exclude o posibilă colaborare cu fostul soț, chiar dacă în viața privată drumurilor lor s-au separat.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au surprins pe toată lumea în 2013, atunci când și-au anunțat separarea. Divorțul celor doi a venit ca un trăsnet peste lumea mondenă și nimeni nu și-ar fi închipuit că între cei doi ar există probleme. Totuși, viața merge înainte, iar acum cei doi foști soți și-au găsit echilibrul și se bucură de alte povești frumoase de dragoste.

Chiar dacă s-au despărțit din punct de vedere amoros, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor rămâne pentru totdeauna părinții Violetei, iar acest lucru l-au înțeles pe deplin amândoi. Astfel, artistul și Zâna au o relație civilizată de dragul copilului lor și sunt în relații bune, așa cum ar trebui mereu să fie în astfel de circumstanțe.

Violeta, fetița celor doi are acum 14 ani și este o adolescentă care se bucură de prezența și atenția ambilor părinți. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. o cresc frumos împreună și discută des la telefon despre tot ce ține de educația și bunăstarea fiicei lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Leagăn pentru toată copilăria

Recent, Zâna a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț și spune că dacă ar fi necesară o colaborare cu fostul ei partener de viață nu ar avea nimic de obiectat.

"De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.

Zâna și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin are o relație de aproximativ patru ani cu Adrian Brâncoveanu, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. Cei doi au planuri mari de viitor și locuiesc împreună. Nu de puținde ori, în ultima perioadă, Andreea Marin a declarat că își dorește încă un copil, iar unul dintre visele sale este mărirea familiei.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri