19 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 6 share-uri

Rona Hartner a învins de două ori cancerul, iar acum privește cu seninătate spre viitor. Boala a învățat-o să fie puternică și să vadă lumea cu alți ochi. Actrița a vorbit despre momentele grele prin care a trecut dar le-a dat și câteva sfaturi celor care trec prin nemiloasa suferință.

Rona Hartner a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa atunci când a primit diagnosticul de cancer. Vedeta s-a vindecat, însă la curs timp boala a recidivat. Cu o vointă de fier și cu o iubire nemăsurată pentru viață, actrița a reușit să se vindece complet de nemiloasa boală, iar acum a găsit tăria necesară pentru a vorbi despre momentele cumplite prin care a trecut.

După primul diagnostic de cancer la colon, Rona Hartner nu s-a lăsat doborâtă și a început o adevărată luptă pentru viață. Din păcate, în 2019 boala a recidivat cu o tumură la ficat, dar nici de data aceasta vedeta nu s-a lăsat deznădăjduită.

Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată speranța și și-a dorit cu ardoare să se vindece și să trăiască. Talentata actriță a reușit cu multe tratamente dureroase, dar și cu credință în Dumnezeu să răzbească celor mai grele încercări prin care a trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Povestire cu tâlc: Fă următoarele 3 lucruri în fiecare zi a vieții tale și viața întreagă ți se poate schimba De ce a plâns pilotul Octavian Ciovică - fost concurent “FERMA” Cum să redescoperim cu adevărat bucuria de a trăi

Vedeta a trecut de-a lungul ultimilor ani prin mai multe operații, dar și prin tratamente care de care mai dureroase care au ajutat-o să se vindece și să-și întărească credința în Dumnezeu.

"Nu mai este niciun semn că ar mai fi celule canceroase, pot să spun că am fost vindecată. Am fost vindecată, a fost greu, a fost un an foarte greu pentru mine 2019, mi-am revenit în 2020, și în 2021 am fost iar pe scenă. Au fost niște ani foarte grei dar mi-am revenit. Cred că vindecarea e completă." a declarat Rona Hartner pentru ciao.ro

Sursă foto: Facebook

Mai mult, actrița le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor celor care se confruntă cu un astfel de diagnostic crunt.

"Îi încurajez pe cei care ezită să facă chimioterapie să o facă totuși, să ia tratamentele pe care doctorii le dau, să nu înceapă cu sucuri de fructe și altele, cancerul e ditai boală.
Să nu le fie teamă nici de cancer nici de nimic, că Dumnezeu decide cât trăim și cum trăim, trebuie să avem credință, să ascultăm și de doctori.", a mai adăugat actrița.

Dacă îți dăruiești ziua, nu ești cu un an mai bătrân, ci cu un an mai bun. Românii care și-au dăruit ziua de naștere în ultimii aproape 3 ani au reușit să mobilizeze donații de 6,4 mil lei Divorț și partaj. Află totul despre cum și când pot fi inițiate Vanessa Ressler: “Îmi doresc să fac lucruri frumoase și purtabile care să treacă testul timpului, să nu se perimeze foarte repede!”

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri