20 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 11 share-uri

Cezar Ouatu iubește din nou, de această dată mai puternic ca niciodată. Artistul nu se dă înlături din a-și arăta public iubirea față de iubita sa. Între cei doi îndrăgostiți este o diferență de 19 ani, însă acest lucru nu este un impediment în calea iubirii. 

Cezar Ouatu a mai dat o șansă dragostei, iar acum iubește din nou o tânără focoasă care i-a pus inima pe jar. Artistul este mai fericit ca niciodată în brațele iubitei sale și cei doi par să aibă multe planuri de viitor împreună.

Raluca Jurca, femeia care i-a furat inima artistului are 21 de ani și s-a născut la Alba Iulia. Tânăra a venit în București să studieze Comunicare și relații publice din cadrul SNSPA și se pare că aici și-a găsit și marea dragoste.

Cezar Ouatu a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sentimentală, însă acum se pare că Raluca Jurca i-a pus capac. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți unul de altul, iar artistul nu se mai ascunde de ochii lumii. El a postat mai multe fotografii cu partenera sa de viață și chiar i-a scris public cât de mult o iubește pe tânăra din Alba Iulia.

"Te iubesc și fiecare zi are un sens în preajma ta devenind întotdeauna mai specială decât mă așteptam.", a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Raluca Jurca este femeia pentru care Cezar Ouatu ar face orice, așa că artistul a uitat rapid de celelalte domnișoare care roiau în jurul lui. Râmâne de văzut dacă fanii îl vor vedea anul acesta pe cântărețul de operă mergând la altar de mână cu perechea lui.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri