Andra a ajuns de urgență la secția de poliție! Ce a pățit artista și pe cine dă vina pentru cele întâmplate

19 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 25 share-uri

Deși este o artistă extrem de îndrăgită, Andra mai are parte și de câteva momente mai puțin plăcute. Din păcate, Andra s-a confruntat cu o situație extrem de des întâlnită în mediul online, iar fanii ei au victimele colaterale. Vedeta s-a dus imediat la secția de poliție și a raportat tot ce a putut să pățească.

Andra este una dintre cele mai iubite vedete autohtone, însă problemele nu o ocolesc pe soția lui Cătălin Măruță. Recent, artista a ajuns de urgență la o secție de poliție, asta după ce o persoană din mediul online s-a folosit de identitatea ei și a făcut anumite postări în numele ei.

Andra a ținut să clarifice aceste lucruri pe pagina ei oficială de Facebook și le-a scris un mesaj internauților prin care le-a spus că singurele conturi adevărate ale vedetelor sunt cele care au o bifă albastră, așa cum are și contul ei. Astfel, artista s-a adresat autorităților și a raportat neregulile care circulă pe social media.

Sursă foto: Facebook

"Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție.”, a scris Andra pe social media.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 14 milioane de români i-au urmărit pe Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, Tea Teodorescu și Vlad Drăgulin Top 10 cei mai frumoși trandafiri franțuzești Ce cadou absolut minunat le-a făcut mama lui Mihai Morar oamenilor de la Radio ZU, ajunși cu RADIOAVENTURA la Baia Mare?

Totul a început de când o persoană necunoscută s-a folosit de identitatea cântăreței pentru a atrage vizualizări.

"Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi." a fost doar una dintre postările de pe acel cont fals.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri