Planul salvator al Elenei Lasconi împotriva facturilor uriașe la energie. Locuitorii din Câmpulung Muscel au toate motivele de bucurie

19 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 14 share-uri

Elena Lasconi a demonstrat de-a lungul timpului că rolul de primar i se potrivește mânușă, astfel că de fiecare dată a avut idei inovatoare la problemele apărute în orașul pe care îl guvernează. Fosta jurnalistă de la ProTv a găsit și de această dată o soluție împotriva facturilor mari la energie electrică.

Elena Lasconi este un primar care se descurcă în orice situație și chiar dacă se află la primul său mandat, fosta jurnalistă face o treabă foarte bună pentru un traiul locuitorilor din Câmpulung Muscel. De când se află la conducere, Elena Lasconi a câștigat victorii după victorii și a făcut curățenie în instituții și în administrația locală.

În ceea ce privește problema crizei prețurilor la energie și la gaze, fosta jurnalistă de la ProTv se pare că a găsit o soluție pentru locuitorii din orașul argeșan. Edilul a reușit să demareze un proiect prin care a negociat la sânge prețurile, atât la gazele naturale, cât și la furnizarea de energie electrică, direct pe bursa de mărfuri.

"La începutul mandatului am găsit o dezordine generală în ceea ce privește facturile la electricitate și gaze din Primărie și unitățile subordonate. Plăteam tarife diferite, unele chiar mai mari decât prețul pieței. Ce am făcut? Am negociat pe bursa de mărfuri tarifele pentru toate acestea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Rezultatul: de la 185 lei/KWh la gaze cât se plătea am negociat la 98 lei/KWh. La energie de la 325 lei/KWh la 231 lei/KWh. Am economisit aproape un milion și jumătate de lei, cam doi kilometri de drum asfaltat. Contractele sunt valabile până la 1 Martie.”, a scris Elena Lasconi pe o rețea de socializare.

Victoria pe care primarul din Câmpulung Muscel a realizat-o este o adevărată premieră în administrația locală, iar Elena Lasconi are toate motivele de laudă, fiind primul edil care reușește acest lucru admirabil pentru cetățenii săi, conform playtech.ro.

"Acum ne pregătim de o nouă negociere pe bursa de mărfuri pentru că, pur și simplu, AȘA SE FACE, dacă ești responsabil de banii publici. Adică, de taxele și impozitele fiecăruia dintre voi. Important: o astfel de negociere nu a avut loc niciodată în Câmpulung. Sunt singurul primar care a avut această inițiativă. Mă mândresc cu această premieră, dar și mai tare cu banii economisiți!

Mi s-au pus multe bețe în roate să nu pot realiza această negociere. Reclamații peste reclamații, la Curtea de Conturi, DNA etc. Sunt foarte liniștită pentru că tot ceea ce fac e perfect legal, transparent și corect. Concluziile le trageți voi.", a mai scris primarul pe Facebook.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri