11 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 6 share-uri

Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată și fără filtre pe Instagram. Actrița a făcut câteva dezvăluiri sincere despre ea și s-a arătat mai vulnerabilă ca niciodată. Internauții au apreciat curajul de care a dat dovadă Diana Dumitrescu și au încurajat-o să continue cu astfel de postări.

Diana Dumitrescu a cucerit publicul acum câțiva ani, pe vremea când rolurile sale din celebrele telenovele românești țineau cu sufletul la gură mii de oameni în fața televizoarelor. Deși a renunțat la a mai participa la astfel de proiecte, Diana Dumitrescu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. Actrița și-a dat seama că nu faima este elementul care o face fericită, ci liniștea și armonia pe care le găsește în propria familie.

După un divorț dureros, frumoasa actriță și-a refăcut viața și zâmbește din nou alături de partenerul ei de viață cu care a construit familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Mai mult, Diana a simțit fericirea supremă atunci când a devenit pentru prima oară mamă, acum câțiva ani.

Vedeta s-a ocupat mai mult de viața de familie, în jurul căreia a găsit împlinire. Astfel, aparițiile sale au devenit tot mai rare, însă, recent, actrița a postat o fotografie pe social media în care le arată fanilor o altă latură a sa.

Diana Dumitrescu s-a fotografiat complet nemachiată și fără filtre, postând alături și un mesaj plin de încredere, care a ajuns direct la inima admiratorilor săi.

"Fără machiaj. Fără filtre, Fără lac de unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale, și sunt vrednică așa. Merit să fiu iubită chiar așa." a scris Diana Dumitrescu pe social media.

Diana Dumitrescu, schimbare profesională

După ce a ieșit din lumea serialelor, Diana Dumitrescu și-a concentrat atenția către o afacere de familie. Vedeta se dedică acum aranjamentelor pentru petreceri și are o mare pasiune pentru flori.

"Eu tot timpul am avut o pasiune pentru lucrul cu lemnul și mi-am dezvolat-o în 2013, când am început să fac niște cutii, pornisem o afacere. Nu m-am mai ocupat, pentru că nu am mai avut timp, s-a ocupat sora mea și după l-am lăsat așa. Între timp, am pornit să fac un curs de flori, de la ideea aranjamentelor de masă, pentru că mie îmi place să aranjez mese.

La un moment dat, un prieten m-a rugat să îi rearanjez restaurantul, de acolo am făcut un curs de florist și practic am pus bazele acestei mici afaceri. Era o idee d-ale mele de foarte mult timp, dar nu i-am dat drumul. Mă ocup de aranjamentul meselor, decorațiuni pentru petreceri, dar la o scară mai mică. Faptul că lucrez cu florile, mă relaxează foarte tare și asta am descoperit în momentul în care am făcut cursul de florist." a declarat actrița pentru fanatik.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri