Un actor de origine turcă a câștigat premiul "Cel mai frumos bărbat din lume". Tânărul a detronat mai multe vedete internaționale, precum Jonny Deep sau Adam Lambert. Actorul s-a făcut cunoscut prin rolurile sale pe care le-a jucat cu multă pasiune, iar serialele în care a fost distribuit au ajuns să fie printre cele mai urmărite telenovele turcești.

Engin Akyurek este un actor de origine turcă extrem de charismatic, care a câștigat pe bună dreptate titlul de "Cel mai frumos bărbat din lume". Akyurek îl interpretează pe Sancar Efeoglu în serialul "Fiica ambasadorului", serial ce poate fi urmărit pe Kanal D.

Titlul de cel mai frumos bărbat din lume i se potrivește mânușă actorului, el fiind cunoscut în industria cinematografică din Turcia atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru frumusețea nativă și masculină pe care o are.

Engin Akyurek este un nume cunoscut și peste hotare, astfel că actorul turc a jucat în mai multe producții străine de-a lungul timpului. Frumusețea sa a fost recunoscută de toți producătorii cu care a lucrat, iar acum, Akyurek a fost ales ca fiind tiparul frumuseții masculine. El i-a întrecut pe mulți alți bărbați consacrați de la Hollywood, printre care se numără și Jonny Deep și Adam Lambert.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! A contat cine a zbierat mai tare

Engin Akyurek, rol de senzație în Fiica ambasadorului

Engin Akyurek îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a avut niciodată posibilitatea să plece din locurile natale. Încă din frageda copilărie, el se îndrăgostește de Nare, fiica unui important ambasador turc. Relația dintre ei este mereu sortită încercărilor și pusă sub lupa diferențelor majore dintre cei doi. Cu toate acestea, dragostea nu se dă bătută cu una, cu două, iar cei doi îndrăgostiți se lasă în mâna destinului pentru a-și trăi ăntr-un mod unic povestea lor de dragoste.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri