11 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Iubita lui Florin Ristei a venit în România pentru a participa la X Factor. Nici o clipă nu s-a gândit că emisiunea o va pune față în față cu sufletul ei pereche și că părăsi Londra pentru țara natală a iubitului ei. Artista a vorbit despre acomodarea în România dar și despre surpriza vieții sale, întâlnirea cu Florin Ristei.

Naomi Hedman a fost o prezență aparte la X factor și a cucerit publicul atât prin vocea sa, cât și prin prezența deosebită. În timpul concursului la care a participat, Naomi și Florin Ristei, cel care juca rolul de jurat în acel moment s-au apropiat extrem de mult, iar acum formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Deși nici unul dintre ei nu se aștepta să își întâlnească marea iubire într-o astfel de conjuctură, iată că Universul a avut alte planuri cu cei doi. Astfel, la mai bine de un an de când Florin Ristei și Naomi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, artista vorbește despre acomodarea ei în România.

Naomi Hedman a lăsat Londra pentru țara iubitului și nu regretă decizia luată. Totuși, artista spune că nu s-ar putea obișnui niciodată 100% în România, dar momentan aici trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire, alături de logodnicul ei.

"Nu cred ca mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare.”, a spus Naomi pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram

Întâlnirea cu Florin Ristei, surpriza vieții sale

Întâlnirea cu Florin Ristei a fost o surpriză pentru ambii artiști. Cei doi nu și-ar fi imaginat niciodată că se vor îndrăgosti într-un astfel de context, însă iubirea nu poate fi ținută ascunsă. Naomi a mărturisit că nu s-a gândit nicio secundă că va rămâne în România și nici măcar că aici își va întâlni sufletul pereche.

”Ca să fiu sinceră, categoric nu! Nu aveam niciun fel de așteptări, iar în concurs doar voiam să fiu sigură că nu am să leșin din cauza emoțiilor”, a mai adăugat artista.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri