7 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 23 share-uri

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta s-a declarat total revoltată de scumpirile din ultima perioadă și a spus lucrurilor pe nume. Fiica lui Petre Roman a ținut să își spună punctul de vedere pe rețelele de socializare, iar internauții au fost de acord cu ea.

Oana Roman este cunoscută ca fiind o persoană vocală, care nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Abordând subiecte diverse, fanii vedetei o admiră pentru sinceritate și pentru formularea directă a problemei.

Recent, fiica lui Petre Roman a avut un episod în care a răbufnit pe Instagram. Vedeta este de-a dreptul revoltată de scumpirile tot mai mari din ultima perioadă și spune că deși salariile au rămas la fel, cheltuielile de bază devin din ce în ce mai mari.

Sursă foto: Instagram

"Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror. Gazele luna asta au venit fix la dublu față de anii trecuți. Benzina, produsele alimentare sau de curățenie. Unde vom ajunge? Salariile oamenilor nu s-au dublat. Și voi simțiți că s-a dublat tot?", a spus Oana Roman pe social media.

Internauții au fost de aceeași părere cu vedeta, astfel că au susținut-o și i-au dat dreptate în tot ceea ce a zis. 97% dintre prietenii ei virtuali care au răspuns la întrebarea pe care Oana Roman a adresat-o pe Instagram în legătură cu acest subiect au spus că resimt scumpirile din prezent, în timp ce 3% s-au declarat a fi în deazord cu părerea vedetei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri