Andreea Antonescu, sărbători alături de fostul soț. Uite ce face artista pentru fericirea fetiței lor

Andreea Antonescu a rămas în relații bune cu fostul soț. Împreună cu fetița ei, Sienna, artista și-a petrecut sărbătorile de iarnă în America, la fostul partener. Fiica vedetei a fost foarte fericită să îi aibă pe ambii părinți lângă ea, iar Andreea Antonescu a declarat că ar face orice pentru a o vedea pe Sienna cu zâmbetul pe buze.

Andreea Antonescu este întâi de toate o mamă implicată care ar face orice pentru fericirea fiicei ei. Astfel, ștind cât de important este pentru un copil să își petreacă timpul cu ambii părinți, în special de Crăciun, vedeta a luat hotărârea să plece în America cu Sienna.

Astfel, fiica Andreei și a lui Traian Spak și-a petrecut sărbătorile cu ambii părinți lângă ea, lucru ce i-a umplut inima de bucurie. La rândul ei, artista a declarat că ea și fostul ei soț s-au despărțit amiabil și că au o relație bună, de dragul fetiței lor.

Invitată într-o emisiune tv, jumătatea din Andre a povestit cum a fost sejurul în America. Andreea a spus că Revelionul și Crăciunul l-au petrecut în familie și că totul a decurs de minune. Mai mult decât orice, atât pentru ea, cât și pentru fostul soț, fericirea Siennei este pe primul plan.

"De data asta toată lumea a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Noi suntem în relații foarte bune, însă înainte de orice, cu toate că ne-am separat, știm foarte bine care ne e scopul, planul și anume Sienna, să fie fericită, să-i fie bine. Noi ca părinții, pentru că indiferent de orice acest statut nu ne va fi luat de nimeni niciodată, facem orice ca acest copil să fie fericit." a mărtusit Andreea Antonescu în cadrul emisiunii unde a fost invitată.

Vedeta și fetița ei s-au pozat lângă brad, iar zâmbetul de pe fața celor două demonstrează faptul că cei doi foști soți se respectă și după despărțire și că nimic nu este mai important ca siguranța și bucuria din ochiii Siennei.

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri