7 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 3 share-uri

Nicolas Cage nu se dezminte din a-și surprinde fanii. Celebrul actor și soția sa, cu 30 de ani mai tânără vor deveni părinți în acest an. Cu toate că Nicolas Cage mai are 2 băieți din celelalte mariaje, viitorul tătic este emoționat și se simte extrem de împlinit alături de partenera sa de viață.

 

Celebrul Nicolas Cage și-a mai încercat încă o dată norocul în dragoste, astfel că actorul s-a căsătorit pentru a cincea oară, iar acum este pe cale să devină tată.

Actorul de la Hollywood are motive reale de fericire și asta pentru că actuala parteneră de viață, Riko Shibata îi va dărui un copil la jumătatea acestui an. Nicolas Cage nu este la prima experiență în rol de tătic, el având încă doi băieți din căsniciile anterioare. Totuși, actorul este la fel de fericit și emoționat ca prima dată și abia așteaptă să își strângă copilul în brațe.

După patru căsmicii eșuate, Nicolas Cage și-a găsit liniștea în brațele lui Riko Shibata, asta după ce actorul a petrecut o bună perioadă în Japonia. Cum nevoia de dragoste este extrem de mare, Nicolas Cage a dat uitării eșecului cauzat de cele 4 căsnicii din trecut și s-a avântat către o nouă poveste de dragoste. Actuala soție este cu 30 de ani mai tânără ca Nicolas Cage, iar pe 10 ianuarie viitoarea mămică va împlini 27 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Cuplul de îndrăgostiți și-a promis iubire veșnică într-o locație exclusivită din Las Vegas. Nunta celor doi a avut loc într-un cadru restrâns, la care au participat familia și apropiații celor doi. Tradițiile respectate în cadrul ceremoniei au fost atât cele catolice, cât și cele shinto.

Nicolas Cage, un romantic incurabil

Nicolas Cage se află la cel de-al cincilea mariaj, asta după ce căsnicia cu cea de-a patra soție a durat câteva zile. Cu toate acestea, actorul nu și-a pierdut speranța că sufletul lui pereche există și speră ca familia pe care o va întemeia cu actuala sa parteneră să nu se mai destrame.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri