7 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

După ce Andreea Mantea a primit un val de critici cu privire la silueta ei, vedeta a luat o hotârâre radicală. Bruneta vrea să le închidă gura celor care i-au adresat în repetate rânduri jigniri cu privire la greutatea sa, iar acum s-a pozat într-o nouă ipostază. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din media. Charismatică și mereu cu zâmbetul pe buze, bruneta a reușit să se facă iubită de mii de oameni.

Cu toate acestea, Andreea nu duce lipsă de hateri, iar în ultima perioadă aceștia i-au adresat jigniri în legătură cu kilogramele în plus. Chiar dacă îndrăgita vedetă a mărturisit că suferă de o boală autoimună și că tot surplusul de kilograme este cauzat de regimul și medicamentația pe care trebuie să le respecte, internauții nu s-au oprit din a o critica pe fosta prezentatoare tv.

Astfel, la început de an, Andreea Mantea a dorit să facă câteva schimbări radicale și s-a dus la sala de fitness pentru a reveni la greutatea dorită. Cu toate că vedeta se simte bine în pielea ei, comentariile negative ale haterilor au făcut-o să ia această decizie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

"Rezolutie, dorinta sau mai bine zis, nevoie!
Am 66 kg si varsta la care metabolismul meu nu mai functioneaza la fel ca acum cativa ani…si vreau sa ajung inapoi la 52 kg. Mai mult decat atat, as vrea sa incerc sa ma mentin la acea greutate. Voi renunta la tot ce imi face rau si voi urma un stil de viata sanatos! Va fi greu pentru ca sunt pofticioasa dar daca voi face suficienta miscare, voi putea sa mai si trisez o data la 2 saptamani. Dar sa stiti ca nu iei in greutate doar daca mananci pana uiti sau esti comod/a." a scris bruneta pe Instagram.

Totuși, prezentatoarea tv nu se oprește aici. Andreea a declarat că vrea să renunțe la zahar și la alimentele de panificație și că speră să se țină de acest regim.

"Stresul, agitatia sau anumite probleme care te consuma prea mult, duc la acest luat in greutate sau diverse probleme de sanatate. Acum 2 zile mi-am facut o promisiune si sper sa reusesc! Tineti-mi pumnii!" a mai scris Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri