6 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 2 share-uri

Dana Nălbaru împreună cu familia ei au locuit pentru o perioadă în Irlanda. Cu toate că cei doi erau atrași de cultura și de stilul de viață al irlandezilor, Dana și Dragoș Bucur au ales să se întoarcă în România. Se pare că fosta membră a trupei HI-Q a întâmpinat acolo câteva probleme care îi făceau imposibilă șederea prelungită.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis acum câțiva ani să înceapă un nou capitol al vieții lor și să se mute în Irlanda. Pentru că cei doi au fost atrași de cultura irlandezilor, dar și de stilul lor de viață, prezentatorul tv și fosta membră a trupei HI-Q și-au luat cei trei copii și au sperat la o viață mai bună, departe de România.

Totuși, se pare că acomodarea nu a fost așa cum se așteptau cei doi, asta pentru că Dana a suferit câteva probleme de sănătate. Dificultățile pe care le-a întâmpinat artista i-au făcut pe cei doi soți să revină în România. Soția lui Dragoș Bucur a avut mai multe episoade alergice declanșate de fân, astfel că șederea lor în Irlanda a fost imposibilă.

„Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a declarat actorul pentru viva.ro
Acum ceva timp, Dragoș Bucur lua în calcul mutarea familiei în Danemarca, însă nici aceste planuri nu s-au concretizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei Maria Daud - “MoonGlow a crescut frumos, a crescut organic și prin educație” Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

"Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!" a mai spus soțul Danei Nălbaru pentru aceeași sursă menționată.

Dana Nălbaru, noi pasiuni și un domeniu pe care îl explorează zi de zi

Dana Nălbaru a făcut furori cu vocea sa cristalină pe vremea când umplea stadioane la concertele Hi-Q. Acum, vedeta și-a descoperit o nouă pasiune pe care o explorează la maxim în fiecare zi. Soția lui Dragoș Bucur are un atelier de făcut prăjituri și deserturi și se ocupă îndeaproape de pregătirea și vânzarea acestora.

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

Horoscop Karmic: top 3 zodii menite să vindece Karma de familie în 2023 La fiecare două minute, o femeie moare din cauza sarcinii sau a nașterii, potrivit agențiilor ONU Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții?

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri