Ruby duce o muncă grea pentru a-l mulțumi pe Nea Mărin la "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară". În episodul de  aseară, Ruby a fost partenera de dans al lui Nea Mărin, drept pentru care a întâmpinat multe dificultăți în a-i face pe plac artistului. 

Ruby a avut multe dificultăți prin care a fost nevoită să treacă în cel mai recent episod al emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară". Vedeta a fost partenera de dans a lui Nea Mărin, iar acesta, un perfecționist desăvârșit a vrut să o facă pe artistă să danseze ca la carte.

"Du-te! Haide o dată! Hai!" îi spunea Nea Mărin lui Ruby atunci când exersau dansul pentru unul dintre evenimentele unde trebuiau să se prezinte.

Ruby a fost de-a dreptul copleșită de toate cerințele lui Nea Mărin și a declarat că este exasperată de tot ce îi face Nea Mărin în Botiza.

"Mă bruschează Nea Marin la dansul ăsta. Am și ghinionul să fiu partenera lui." a declarat nervoasă artista.

Noul sezon "Poftiți pe la noi" este lider de audiență

În noul sezon "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară" Nea Mărin a preluat rolul de primar și i-a pus la muncă pe Ruby, Shift, Lino Golden și Jador, dar și pe Liviu și Andrei, consilierii săi.

Chiar dacă săptămâna din Botiza a fost presărată cu multe momente tensionate între tabere, în cele din urmă vedetele și-au luat rolul în serios și au organizat un târg cu meșterii populari ai zonei și un spectacol cu artiști locali. Au cântat, au dansat și au reușit să realizeze un spectacol care nu a impresionat doar publicul, ci și pe Nea Mărin: ”Cred că a ieșit cel mai frumos târg, pentru că toți au fost determinați, toți s-au implicat foarte mult. Până acum a fost cel mai bine organizat târg. Oamenii ne-au primit cu sufletul deschis în Maramureș”.

În timpul difuzării, 20:24-23:26, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, o audiență medie de 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,6%.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri