6 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 5 share-uri

Rona Hartner nici nu vrea să audă de ajustări de ordin estetic la nivelul feței. Actrița consideră că cea mai importantă este frumusețea interioară și se bazează pe credința puternică pe care o are în Divinitate. Totuși, vedeta are câteva trucuri la care apelează în mod regulat.

Rona Hartner este una dintre actrițele care are mii de susținători, iar aparițiile sale sunt îndelung apreciate. Vedeta are o charismă aparte, asta și datorită faptului că emană multă bună dispoziție. Rona a dat dovadă întotdeauna de sinceritate și a vorbit deschis despre orice subiect, indiferent cât de sensibil este.

Recent, vedeta a declarat că nu ar apela niciodată la intervențiile estetice și că frumusețea se exprimă prin credință. Ea a vorbit despre trend-ul de a avea un ten asemănător unei "păpuși de porțelan" și este total împotriva acestor lucruri.

"N-aș vrea să-mi fac niciodată. Fața unui om reprezintă și starea lui de spirit, nu putem să fim păpuși de porțelan. Pentru mine chestia asta nu e naturală. Trebuie să exprimi ceea ce trăiești, să știe lumea când te simți mai bine, mai rău. Artăm bine când ne uitam înspre Dumnezeu." a declarat actrița pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

Rona Hartner, ten de adolescentă

Vedeta a declarat cu mândrie că la cei 48 de ani pe care îi are chipul ei este curat și nu are deloc riduri. Rona Hartner apelează la câteva trucuri menite să o ajute să se mențină veșnic tânără. Ea folosește o cremă de față, pe care și-o aplică o dată la două zile și apelează, cât de des posibil, la apa termală și uleiul de argan pentru curățarea și hidratarea în profunzime a feței.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri