6 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 3 share-uri

Ioana Ginghină a lăsat tot trecutul dureros în spate, iar acum este mai fericită ca niciodată. Actrița iubește din nou, de data aceasta cu mai multă maturitate și a declarat că este pregătită să se căsătorească din nou, Cum cererea a fost făcută, nu mai rămâne decât să pună la punct data fericitului eveniment.

Ioana Ginghină are motive întemeiate de fericire. La cei 44 de ani pe care i-a împlinit, îndrăgita actriță își dă frâu liber sentimentelor și se declară mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta iubește din nou, asta după ce a trecut printr-un divorț dureros și neașteptat.

Se pare că actualul partener de viață i-a adus din nou zâmbetul pe buze. Actrița este încrezătoare în viitorul alături de Cristi Pitulice și i-a spus "Da" din toată inima la cererea în căsătorie. Mai mult, Ioana Ginghină și viitorul ei soț vor fi nașii unor prieteni de familie, astfel că cei doi se preocupă intens de pregătirile pentru nunta lor.

"Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (...) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (...) Va trebui să ne căsătorim și noi. Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!" a declarat actrița la Antena Stars.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Anul 2022 se anunță a fi unul extrem de împlinitor din punct de vedere sentimental pentru Ioana Ginghină, însă asta nu este totul. Viitoarea mireasă are în plan să își mărească familia, astfel că își dorește ca în viitorul apropiat să devină, din nou, mamă.

”Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”,a mai zis îndrăgita vedetă.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri