Rețeta de focaccia a Elenei Gheorghe. Artista are câteva secrete pentru un preparat savuros și sănătos

Elena Gheorghe i-a lăsat mască pe fanii ei de pe Instagram, asta după ce artista a postat una dintre rețetele ei preferate, focaccia fără gluten. Ingredientele simple și la îndemâna oricui, împreună cu secretele artistei fac ca preparatul italian să fie unul cu totul desărvârșit. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai de succes artiste din România, însă ceea ce puțini admiratori de-ai vedetei știu, ea este și o gospodină în toată regula. Artista încearcă să prepare în casă cât mai multe preparate și ocolește, pe cât posibil, tot ce este artificial din comerț.

Astfel, Elena Gheorghe le-a demonstrat internauților că are talente ascunse și în bucătărie. Recent, vedeta le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum prepară ea celebra foccacia cu măsline. Cum artista ține la silueta sa, Elena Gheorghe a optat pentru varianta fără gluten a preparatului.

Ingrediente:

  • făină fără gluten

  • drojdie fără gluten

  • o linguriță de sare

  • o linguriță rasă de zahăr

  • ulei

  • apă călduță

  • măsline

  • rozmarin

Sursă foto: Instagram
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Mod de preparare:

Într-un bol încăpător se adaugă făina, drojdia fără gluten, linguriță de sare și lingurița rasă de zahăr.
Ulterior se adaugă uleiul și apa călduță, iar preparatele se amestecă bine până când se omogenizează. Preparatul se lasă 25 de minute la dospit, iar apoi se întinde într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Urmează să fie adaugate maslinele și rozmarinul deasupra, iar apoi se bagă la cuptor până când se rumenește.

Elena Gheorghe este foarte atentă cu alimentația sa, astfel că vedeta a mai postat o altă rețetă a unui preparat pe care îl consumă în mod frecvent. De această dată este forba despre sucul de țelină pe care îl bea în fiecare dimineață. Se pare că sucul preferat de Elena are numeroase beneficii și conține multe vitamine și antioxidanți necesari pentru buna funcționare a organismului.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri