5 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 72 share-uri

Deși s-a vehiculat în ultima perioadă că Anca Țurcașiu ar fi apelat la intervenții estetice pentru a-și ascunde micile imperfecțiuni, vedeta le-a demonstrat internauților că naturalețea este punctul ei forte. Artista s-a pozat complet nemachiată și a încărcat fotografia pe Instagram, acolo unde a primit numeroase aprecieri pentru felul în care arată la cei 51 de ani.

Anca Țurcașiu este o femeie extrem de frumoasă și se pare că anii care trec pe lângă ea nu îi lasă nicio urmă pe chip. Vedeta are un ten de invidiat, iar zvonurile cum că Anca ar fi apelat la câteva intervenții de ordin estetic au început să fie tot mai răspândite în mediul online.

Deranjată de toate aceste bârfe nefondate, actrița a vrut să le demonstreze fanilor cum stau lucrurile de fapt. Astfel, Anca Țurcașiu a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare fără strop de machiaj pe chip, cu tenul complet curat și cu un zâmbet cald. Naturalețea i-a fost întotdeauna punct forte artistei și nici acum, la cei 51 de ani pe care îi are, Anca Țurcașiu nu se dă înapoi în ceea ce privește simplitatea și blândețea înnăscută.

"Me, the real me...", a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Instagram.

Anca Țurcașiu are mare grijă de siluetă

Anca Țurcașiu a vorbit în repetate rânduri despre stilul sănătos de viață pe care îl are. Vedeta nu consumă carne de foarte mulți ani și are o dietă bazată pe legume și fructe. Mai mult, artista face cât de des poate sport și are grijă să doarmă suficiente ore pe noapte.

"Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. „Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!" a declarat frumoasa artistă.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri