5 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Nadia Comăneci a pășit cu dreptul în noul an și a sărbătorit la petrecerea lui Bruno Mars. Îndrăgita gimnastă a fost invitată la Revelionul organizat de artist și a strălucit într-o ținută de nota 10.

Nadia Comăneci s-a distrat la petrecerea organizată cu ocazia Revelionului. Gimnasta a fost unul dintre invitații de seamă a lui Bruno Mars, iar Nadia a strălucit de-a dreptul în noaptea dintre ani. Marea campioană a declarat că a fost o seară minunată și că s-a distrat pe cinste alături de alți prieteni de-ai ei.

Gimnasta a ales o ținută care i-a pus în valoare silueta perfectă. Nadia Comăneci a purtat o bluză albă și o pereche de pantaloni în același ton. Ca și accesorii, gimnasta a ales să poarte o pălărie neagră și o pereche de sandale cu toc înalt, aurii.

"A fost un Revelion fantastic. Am dansat până la 3 dimineața. Despre gazdă pot să vă spun că este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Nu am permisiunea să-i divulg numele. Întâi am fost la concertul lui, apoi la party. A fost o petrecere de neuitat”, a mărturisit Nadia Comăneci pentru ProSport.

Conform sursei menționate, Nadia Comăneci a fost invitata lui Bruno Mars la petrecerea organizată chiar de el în Las Vegas.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri