Feli, complet nemachiată pe Instagram. Artista s-a pozat obosită, dar fanii i-au apreciat curajul

5 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 7 share-uri

Feli Donose are o frumusețe aparte, lucru pe care îl cunoaște și ea foarte bine. Recent, artista s-a pozat cu chipul perfect curat, fără pic de machiaj pe ten și fără filtre. Fanii au apreciat curajul vedetei, chiar dacă au sesizat cât de obosită era artista.

Feli Donose este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone. Vocea inconfuntabilă, dar și felul jucăuș de a fi o fac pe artistă să aibă mulți admiratori care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cum artista are o legătură strânsă cu prietenii ei virtuali, Feli a avut curajul să posteze o fotografie mai deosebită, de data aceasta fără pic de machiaj pe chip și fără filtre. Fanii artistei i-au admirat frumusețea naturală și au încurajat-o să mai posteze astfel de fotografii în viitor.

Cu un ten impeciabil și cu o privire pătrunzătoare, artista a reușit să cucerească definitiv inimile internauților.

"Realitatea fără filtru. Am o stare de fericire, dar sunt și obosită." a scris Feli pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Feli vrea să adopte un copil

Feli este o mămică extrem de fericită și împlinită. Așadar, având-o pe micuța Luna, artista s-a gândit la încă un copilaș pentru a-și întregi familia. Cu toate acestea, ea a declarat că se gândește la adopție, însă are unele temeri care o fac să amâne această decizie.

"Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo." a mărturisit Feli în podcastul lui Horia Brenciu.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri