4 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Iulia Vântur și-a găsit fericirea departe de România, în brațele celebrului Salman Khan. Cei doi au o legătură extrem de puternică, însă nu se grăbesc să își oficializeze relația. Motivele pentru care Iulia Vântur nu se vede îmbrăcată în rochia de mireasă le spune chiar ea, într-un interviu acordat recent unei publicații din India.

Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme. Vedeta și-a găsit liniștea în India, acolo unde iubitul ei, celebrul Salman Khan îi face toate poftele și o răsfață cum poate mai bine pe îndrăgita artistă.

Cu toate că cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, Iulia Vântur și partenerul ei de viață nu se grăbesc să facă următorul pas și să își oficializeze relația. Căsătoria nu este o prioritate pentru Iulia Vîntur, iar Salman Khan nu crede în această instituție.

Totuși, vedeta a vorbit despre acest subiect pentru o publicație din India și a declarat că se simte fericită așa și că măritișul nu este o prioritate.

"Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ''Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?'' A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el." a declarat frumoasa artistă, potrivit libertateapentrufemei.ro

Salman Khan, împotriva căsătoriei

Salman Khan a declarat acum câțiva ani că el nu crede în căsătorie și că nu își dorește să fie mire niciodată.

"Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da'', a declarat artistul de la Bollywood.

Cu toate că nunta celor doi nu va avea loc într-un viitor apropiat, Iulia Vântur a dezvăluit că își dorește enorm să devină mămică. Fanii sunt nerăbdatori să vadă dacă în acest an frumoasa română își va ține în brațe propriul copil.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri