4 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 14 share-uri

Smiley și Gina Pistol își trăiesc propriul vis! Cei doi au plecat cu micuța Josephine în prima vacanță împreună, iar imaginile postate pe social media sunt de-a dreptul adorabile. Uite ce mesaj emoționant  a scris Smiley despre viața de familie!

Smiley și Gina Pistol sunt un cuplu extrem de fericit, iar venirea pe lume a micuței Josephine le-a împlinit pe deplin viețile. Cei doi au muncit mult în 2021, iar familia lor s-a mărit, astfel că au avut un an cu totul plin și încărcat cu neprevăzut.

La început de an, Smiley și iubita lui au hotarât să plece în prima lor vacanță în calitate de familie completă și au postat imagini înduioșătoare pe social media. Micuța Josephine, în vârstă de 10 luni se simte extrem de vine pe tărâmurile calde, în brațele protectoare ale tatălui său. Cu toate că niciunul dintre cei doi proaspeți părinți nu au dezvăluit destinația unde au ales să se relaxeze, cei trei se simt minunat împreună și petrec timp de calitate în noua formulă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

"Parca astept vacanta asta de o viata…si daca stau bine sa ma gandesc chiar o astept de o viata! Cu familia in vacanta!" a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Gina Pistol, o mamă cu imperfecțiunile perfecte

Gina Pistol este o mamă devotată, care a simțit ce înseamnă cu adevărat împlinirea supremă atunci când a ținut-o pe Josephine pentru prima dată în brațe. Vedeta le-a dezvăluit internauților câteva dintre grijile pe care le-a avut în anul care tocmai s-a încheiat. Iubita lui Smiley se simte recunoscătoare pentru familia pe care o are alături de Smiley și a declarat că, deși nu a fost în cea mai bună formă a ei, este extrem de fericită cu tot ce are în prezent.

"A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine.

Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, Smiley , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet. Sa aveti un an bun!" a scris Gina Pistol pe Instagram.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri