3 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 14 share-uri

Loredana Groza a început anul cum nu se putea mai bine. Vedeta este într-o vacanță bine meritată la Poiana Brașov, alături de câțiva prieteni și de marele câștigător X Factor, Nick Casciaro. Cei doi artiști se simt foarte bine împreună, drept dovadă imaginile pe care tânărul artist le-a postat pe Instagram.

Loredana și Nick Casciaro au fost câștigătorii ultimului sezon X Factor. Între cei doi artiști a existat mereu o chimie aparte, lucru care s-a putut observa și pe scena concursului. Loredana și elevul ei au făcut echipă bună la X Factor, dar au rămas și prieteni foarte buni înafara competiției.

Cei doi, alături de un grup de prieteni de-ai Loredanei au pășit în noul an cu zâmbetul pe buze, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov. Vedeta s-a filmat pe pârtia de ski alături de Nick și i-au salutat entuziasmată pe fanii celor doi.

La rândul lui, Nick Casciaro s-a filmat dansând cu Lori, iar fanii au observat că prietenia celor doi este una extrem de strânsă. Ulterior, artistul din Italia a luat masa cu cea care l-a propulsat pe culmile succesului, dar și cu prietenii ei. La finalul unei zile încărcate, Nick a susținut un mic recital la hotelul unde este cazat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie
Sursă foto: Instagram

Nick Casciaro, marele câștigător al sezonului 10

Nick Casciaro a câștigat marele trofeu al sezonului 10 X Factor și a plecat acasă cu 50.000 de euro. Piesa "Time of my life", interpretată cu Loredana în marea finală i-a cucerit iremediabil pe telespectatori care l-au votat în număr mare pe tânărul artist.

Câștigătorul X Factor are 31 de ani și s-a născut în Bolzano, Italia. Tânărul este pasionat de mic copil de muzică, dar a cochetat și cu lumea sportivă, practicând de-a lungul timpului fotbal, rugby și patinaj pe gheață.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri