Alexandra Ungureanu a luat o decizie pe care a tot amânat-o de-a lungul anilor. Artista se va muta în această lună în propria ei casă. Totul este pus la punct, însă artista mai are câteva detalii pe care vrea să se axeze. Până atunci va locui în continuare la mama sa, unde primește toată iubirea din lume.

Alexandra Ungureanu este cunoscută de mulți ani în industria muzicală, asta pentru că piesele pe care le-a lansat alături de trupa Crush au devenit imediat hit-uri difuzate la toate radiourile din țară. După o perioadă de pauză, Alexandra Ungureanu a participat alături de cea mai importantă persoană din viața sa, mama ei, la competiția Asia Express. Ulterior, artista a participat la emisiunea "Bravo, ai stil!", unde s-a clasat pe locul doi, la o diferență foarte mică de Theo Rose.

Acum că lucrurile s-au rearanjat din punct de vedere profesional, Alexandra Ungureanu a decis să facă pasul cel mare și să se mute la casa ei. Deși are parte de toată iubirea și atenția din lume în căminul mamei sale, artista este pregătită să își ia viața în propriile mâini și să se bucure de liniștea și confortul propriei locuințe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Sursă foto: Instagram

"Acum știu prețurile la gresie, la faință, la glafuri, am aflat ce sunt și cu țevile. Mi-am luat apartament, dar vreau să fie cumva cuibușorul meu pe care să-mi pun amprenta estetic. Lucrez și cu o arhitectă, care mă ajută, dar cred că în ianuarie o să mă mut. În toamnă a fost cel mai greu, în perioada asta de finisaje, chestiile electrice, tot felul de lucruri despre care nu știam că există și nu mi-aș fi dorit neapărat, însă a trebuit să am de-a face cu electricieni, instalatori, să dau tot felul de telefoane. E aproape gata totul, dar am zis să trec sărbătorile în liniște și până atunci să locuiesc la mama mea." a declarat artista într-un interviu.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri