3 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 16 share-uri

Pavel Bartoș a avut o reacție care i-a uimit pe telespectatori. La polul opus, Dan Negru a privit altfel lucrurile, iar comentariul lui a fost cel puțin diferit. Liderul de audiență în noaptea de Revelion, Pavel Bartoș a ținut să le mulțumească invitațiilor săi, dar și telespectatorilor, fără de care nu ar fi doborât recordul postului de televiziune concurent.

Pavel Bartoș a doborât un adevărat record în noaptea de Revelion. Simpaticul actor a reușit să adune mii de oameni în fața televizoarelor, iar alături de co-prezentatoarea sa, Raluka, el a reușit să se claseze în topul preferințelor românilor la trecerea dintre ani. Tot el a fost singurul prezentator a cărei emisiune a reușit să detroneze Revelionul lui Dan Negru.

Cifrele mari de audiență de la Pro l-au făcut pe Pavel Bartoș să le adreseze un mesaj telespectatorilor și să pună în evidență calitățile invitaților pe care i-a avut alături în emisiune. Fanii actorului l-au apreciat pentru modestia de care a dat dovadă și speră să pășească și anul următor alături de Pavel.

Sursă foto: Facebook

"Tare vă mulțumim pentru aseară, că ați fost în număr atât de mare alături de noi în noaptea de Revelion! Noi ne-am propus să vă facem să vă simțiți bine, iar voi ne-ați răspuns cu atâta bucurie și ați făcut din noi lideri de audiență! Le mulțumesc cu drag și colegilor de platou care au fost toți extraordinari! Un mare bravo și echipei din spatele camerelor." a spus simpaticul actor.

De partea cealaltă, Dan Negru nu a primit atât de bine clasamentul cu audiențele din seara de Revelion. El a ținut să precizeze că postul concurent s-a clasat pe primul loc, asta după ce 22 de ani Revelionul de la Antena 1 a fost lider de audiență.

"Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri despre Revelion și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro vs 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național (…) După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru.” a spus Dan Negru.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri