3 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 10 share-uri

Mihai Trăistariu a întâmpinat noul an singur dar optimist că în 2022 își va putea ține în brațe aleasa inimii. Deși a iubit multe femei, se pare că niciuna nu a fost sufletul lui pereche. Dezamăgirile în dragoste nu l-au făcut pe artist să își piardă speranța și este în căutarea unei femei cu aceleași țeluri ca și el.

Mihai Trăistariu și-a început noul an singur, dar speră că acest lucru se va schimba pe parcursul următoarelor luni. Speranța moare ultima și având în vedere că artistul nu duce lipsă de admiratoare, nu există motive reale pentru care Mihai Trăistariu să nu mai creadă în sufletul pereche.

Cu un trecut amoros bogat, artistul a avut multe relații și a cunoscut multe femei de-a lungul timpului. Din păcate, cu niciuna dintre el nu a reușit să își întemeieze o familie și se pare că "jumătatea" lui se lasă așteptată.

"Am avut senzația că am întâlnit de mai multe ori iubirea vieții mele, jumătatea mea! Am rămas însă doar cu senzația, fiindcă iubirea a venit și a plecat. Am trecut de 40 și de la 18 ani pot spune că m-am îndrăgostit de mai multe ori. Am avut 11 sau 12 relații cu impact major, pentru mine.

Și de cel puțin trei ori le-am spus iubitelor de atunci . Am avut senzația că mi-am găsit perechea. Dar nu o găsisem, de fapt! Am avut relații și de șapte ani, și de patru ani, și de trei. Cea mai recentă a durat doi ani, s-a încheiat în ianuarie 2021, dar era prea mică. Avea doar 20 de ani și eu păream pe lângă ea ca un tată."

Sursă foto: Facebook

Mihai Trăistariu, schimbări de mentalitate

În ceea ce privește relațiile pe care intenționează să le aibă în viitor, artistul se gândește să își schimbe mentalitatea și să caute femei cu aceleasi principii de viață ca și ale lui. Mai mult, cântărețul nu mai vrea iubite mai tinere decât el și este convins că ceea ce caută va venit în viața lui la momentul potrivit.

"Era greșită abordarea mea! Am realizat că trebuie să mă resetez și să caut o fată de vârsta mea, de 30 sau 35 de ani, care să aibă aceleași gânduri și țeluri ca mine. Sunt sigur că o să-mi găsesc jumătatea. Nu disper! De căutat sunt căutat, așa că nu mă descurajez. Sunt convins că ce e al meu e pus deoparte și jumătatea mea o să apară cândva!" a declarat artistul pentru impact.ro


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri