29 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 41 share-uri

Olimpia Melinte i-a declarat dragostea mamei sale printr-un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook. Mama vedetei este aniversată astăzi, astfel că actrița i- a pregătit surprize și multe cuvinte de apreciere la adresa celei care a făcut-o om mare.

Olimpia Melinte este o actriță îndrăgită din showbiz-ul autohton, iar charisma și educația ei se datorează si părinților actriței, care au crescut-o cu multă iubire.

Ziua de 29 decembrie este o zi importantă în familia actriței, iar toată atenția se îndreaptă către mama Olimpiei Melinte, a cărei aniversare este astăzi. Olimpia Melinte a ținut să îi adreseze un mesaj special celei care i-a dat viață și i-a mărturisit public iubirea.

"La mulți ani, mama, capricornul nostru muncitor și puternic!

“Nu știu ce-o să fie și cum o să fie și ce-o să facă și cum o să facă”, (asta-i vorba ei) dar știu sigur că femeia asta a făcut tot ce a știut mai bine ca eu să mă fac om mare și-am să-i mulțumesc mereu pentru lecții, sprijin și felul în care ne-a crescut. Te iubim, bunica Ioana." a scris protagonista din serialul "Vlad" pe social media.

Mama actriței, o învingătoare în lupta cu cancerul

Olimpia Melinte a dezvăluit în urmă ce ceva timp că mama ei a învins cancerul și că perioada prin care a trecut când era mică a fost una foarte dureroasă.

"Mama a fost diagnosticată cu cancer la sân la 35 de ani. Eram foarte mică pe atunci și nu-mi mai amintesc mai nimic din perioada aceea, doar faptul că îmi lipsea la fiecare pas. Iar mama știa asta, știa că noi avem nevoie de ea și a luptat cu toată ființa ei să se vindece, a învins cancerul și s-a întors în viețile noastre după ce a ajuns la capătul puterilor și și-a dorit să rupă orice legătură cu viața, în clipele în care durerea și deznădejdea o cuprindeau. Acum mama zâmbește la fiecare pas, așa cum o vedeți în imaginea alăturată. Poate că relația noastră și viața ei ar fi fost altfel dacă ar fi știut cum să aibă grijă de ea atunci, dar nimeni nu a învățat-o, nimeni nu a vorbit cu ea." a declarat Olimpia Melinte.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri