29 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 20 share-uri

Carmen Tănase a vorbit despre drama care i-a marcat existența și despre golul pe care îl are în continuare în suflet. Viața actriței nu a fost lipsită de suferințe, însă acum marea doamnă a teatrului românesc poate vorbi despre aceste lucruri cu zâmbetul pe buze.

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe românești și este o voce puternică pe social media. Mereu cu zâmbetul pe buze, Carmen Tănase reușește să își bucure publicul cu buna ei dispoziție. Deși energia ei este molipsitoare, viața actriței nu a fost nici pe departe una roz.

Recent, Carmen Tănase a acordat un interviu emoționant, unde a vorbit despre dramele care i-au marcat profund existența.

Actrița a simțit un gol imens în suflet după ce soțul ei s-a stins din viață, în urma unei boli necruțătoare. Deși dragostea pentru cel care i-a dăruit un băiat a fost una extrem de mare, actrița nu a vrut inițial să se căsătorească.

„Eram mai nonconformistă așa, sigur că ai mei au zis «Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești» plus că nu puteam nici să intru în București dacă nu mă căsătoream, că nu aveam buletin de București, pe vremea aia era… Și așa nu voiam să intru în București, dar, da, eram nonconformistă. Suferă și acum. E importantă prezența tatălui pentru un băiat și mai ales la vârsta aia, de 11 ani. Și apoi până la 18, un băiat trebuie să aibă împreună cu tatăl lui preocupări de băieți. Eu am încercat să suplinesc, dar nu am reușit." a declarat Carmen Tănase.

Sursă foto: Facebook

Tatăl actriței a decedat la numai 57 de ani

Din păcate, Carmen Tănase a mai suferit o pierdere importantă de-a lungul vieții sale. Tatăl ei a decedat la vârsta de 57 de ani, iar de atunci actrița l-a căutat în fiecare bărbat pe care l-a întâlnit ulterior.

"L-am căutat tot timpul. Toată viața mea eu am căutat modelul ăla de bărbat. Apoi am rămas cu mama și acum suntem foarte apropiate, adică ea e parte din mine, nu se poate una fără cealaltă.

Nu mă duc nicăieri fără ea, ea are 90 de ani, dar este un om foarte viu, așa, și foarte tolerant și cumva în micuța mea familie ea este punctul de echilibru." a mai adăugat Carmen Tănase.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri