„The King’s Man / The King's Man: Începutul” dezvăluie originea primei agenții britanice independente de informații care urmărește înlăturarea unor pericole globale printr-o poveste care prezintă o colecție a celor mai tiranice minți criminale din istorie, reunite acum pentru a pune la cale un război menit să distrugă milioane de oameni. Există un singur om care li se poate opune, dar și efortul acestuia se dovedește a fi o cursă contracronometru.

Comunicat de presă

Studiourile 20th Century lansează filmul „The King’s Man / The King's Man: Începutul”, povestea anterioară celor două filme cunoscute ale lui Matthew Vaughn din franciza „Kingsman”. Filmul „The King’s Man / The King's Man: Începutul” este inspirat din benzile desenate „The Secret Service” create de Mark Millar și Dave Gibbons, scenariul fiind semnat de Matthew Vaughn și Karl Gajdusek.

„The King’s Man / The King's Man: Începutul” dezvăluie originea primei agenții britanice independente de informații care urmărește înlăturarea unor pericole globale printr-o poveste care prezintă o colecție a celor mai tiranice minți criminale din istorie, reunite acum pentru a pune la cale un război menit să distrugă milioane de oameni. Există un singur om care li se poate opune, dar și efortul acestuia se dovedește a fi o cursă contracronometru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Noua producție este regizată de același Matthew Vaughn și îi are în rolurile principale pe Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, alături de Djimon Hounsou și Charles Dance.

Matthew Vaughn, David Reid și Adam Bohling sunt producătorii filmului, iar Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn și Ralph Fiennes sunt producători executivi.

Întoarcerea la origini

În 2014, super producția „Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Serviciul Secret” i-a prezentat lumii pe Harry Hart, un spion suav, și pe Gary „Eggsy” Unwin, un copil cu o nevoie disperată de confirmare paternă.

Harry l-a recrutat pe Eggsy, l-a antrenat să fie atât un domn, cât și un spion și, alături de cohorta Kingsman, cei doi l-au învins pe miliardarul diabolic Richmond Valentine. În continuarea din 2017 „Kingsman: The Golden Circle / Kingsman: Cercul de aur”, am cunoscut echivalentul american al organizației - The Statesman- în timp ce amenințarea a venit prin intermediul unui traficant de droguri întreprinzător pe nume Poppy Adams.

Împreună în arte și simțiri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Cu toate acestea, pentru noua producție, „The King’s Man / The King's Man: Începutul” , povestea începe cu mai bine de un secol înainte și se desfășoară în umbra Primului Război Mondial, explicând cum și de ce a fost creată agenția Kingsman.

„Am vrut să fac ceva diferit”, spune regizorul și producătorul Matthew Vaughn. „Am vrut să creez o aventură uriașă, de proporții epice. Pe când eram copil, filme ca «Lawrence of Arabia

pur și simplu umpleau ecranul și erau epice, dar nu plictisitoare. M-am gândit că vreau să readuc acel gen de producții pe ecrane.”

Ceea ce a însemnat că tonul noului film trebuie să se schimbe în mod fundamental, după cum explică Karl Gajdusek, care a scris scenariul împreună cu Vaughn: „A început să devină clar destul de repede că urma să facem un film complet diferit față de primele două. Iar ce a ieșit este o combinație remarcabilă a unei versiuni punk și nervoase a istoriei și a unei perspective emoționante asupra numărului de morți din Primul Război Mondial.”

Daniel Brühl, care îl interpretează pe personajul real Erik Jan Hanussen, consideră că filmul are un puternic element educativ. „Da, este un film de acțiune distractiv, cu umor, dar este și o lecție de istorie extrem interactivă”, comentează actorul. „Deși istoria este modificată, conflictele sunt reale, iar unele personaje sunt reale, iar asta chiar te intrigă pentru că înveți ceva sau îți amintești de un anumit capitol din istorie.”

Brühl adaugă: „Am fost foarte impresionat de scenariu. Mi-a reamintit de «Inglourious Basterds» al lui Quentin Tarantino, proiect în care am fost implicat și eu. Este similar într-un fel prin faptul că reinventează istoria și combină personaje fictive cu atât de multe personaje reale fascinante.”

Matthew nu se sfiește să arate ororile războiului, chinul, groaza”, dezvăluie Ralph Fiennes, care îl interpretează pe Ducele de Oxford. „Groaza, pierderea îngrozitoare de vieți omenești, măcelul sunt o temă a filmului. Ai putea spune că acest «Kingsman» are o latură serioasă. Dar are și umor, acțiune și aventură.”

În ceea ce privește intriga, Gajdusek o descrie ca fiind „povestea unui tată care a jurat pacifism și care încearcă să-și țină fiul departe de acea nebunie și care începe să bănuiască că ceea ce s-a întâmplat nu a fost arbitrar, ci regizat de o forță întunecată.”

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri