Gabriela Cristea așteaptă cu mult entuziasm Revelionul și vrea să pășească cu dreptul în noul an. Vedeta tv are planuri mari pentru 2022 și vrea să facă tot ce nu a putut face în ultimii doi ani. 

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care a simțit pe pielea ei efectele pandemiei. Acum, prezentatoarea tv așteaptă cu nerăbdare noul an și speră că lucrurile vor reveni la normal și că va putea face tot ce nu a reușit să ducă la bun sfârșit în ultimii doi ani.

Pentru noul an, vedeta tv vrea să se relaxeze și să petreacă mai mult timp cu soțul ei, Tavi Clonda, dar și cu cele două fetițe ale lor. Mai mult, Gabi Cristea a declarat că își dorește enorm să meargă într-o vacanță cu familia și să se bucure împreună de locurile frumoase. Prezentatoarea nu petrece atât de mult timp cu cele mici pe cât și-ar dori și vrea să profite de fiecare moment cu Victoria și cu Iris.

"Hainele sunt călcate, să vină Revelionul. Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță. Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei. Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă! Să fim fericiți și să ne iubim." a declarat soția lui Tavi Clonda într-o emisiune tv.

Sursă foto: Instagram

Gabriela Cristea, speriată de Covid-19

Anul acesta familia Gabrielei Cristea a fost infectată cu temutul virus Covid-19. Vedeta a declarat atunci că simptomele au forțat-o să stea mai mult în pat și că s-a simțit epuizată. Pentru 2022, Gabriela speră ca pandemia să fie pe sfârșite și să nu se mai infecteze a doua oară cu noul coronavirus.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri