28 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 13 share-uri

Pandemia nu le-a ocolit nici pe vedete, astfel că unele dintre ele s-au confruntat cu tensiuni și probleme ieșite din comun. Gabriela Cristea a vorbit despre lucrurile cu care s-a confruntat în pandemie și despre relația dintre ea și Tavi în momentele mai puțin plăcute.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au trecut peste mai multe lucruri neplăcute de-a lungul timpului, dar dragostea lor a demonstrat că este mai puternică ca orice impediment. Una dintre cele mai grele perioade din căsnicia lor a fost pandemia provocată de virusul Covid-19. Tot ceea ce aveau în plan s-a anulat de pe o zi pe alta, iar nici în ziua de astăzi lucrurile nu sunt 100% sigure în ceea ce privește domeniul profesional.

Chiar dacă Gabi Cristea este o prezentatoare tv de succes și are în spate o carieră bogată, iar Tavi Clonda are reușitele lui pe plan muzical, lucrurile nu au fost întocmai așa cum și-au imaginat cei doi.

Recent, soția lui Tavi Clonda a vorbit despre perioada pandemiei, unde s-a confruntat cu tot felul de probleme.

"Evident că Tavi a fost mai afectat de pandemie. Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat. Pentru că atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot. S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi mai ales din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci. Şi, practic, am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă. Aşa că a trebuit să ne scuturăm un pic şi să o luăm de la capăt. E adevărat că la mine lucrurile s-au întâmplat mai repede, dar şi la Tavi au mai apărut colaborări…"a declarat Gabi Cristea pentru OK Magazine.

Sursă foto: Instagram

La rândul lui, Tavi Clonda a afirmat că a avut noroc cu câteva proiecte care i-au ieșit în cale.

"Da, am avut noroc cu „Te cunosc de undeva“ – e un proiect care pe mine m-a salvat şi psihologic, şi financiar, atunci când toată lumea stătea pe-acasă şi era doar o mână de oameni cântăreţi care puteau să cânte undeva. Dar ideea este că trebuie să găsim în noi înşine o motivaţie. În continuare cred că lucrăm cu toţii la chestia asta – să ne regândim traseul, să ne reinventăm. Eu anul ăsta, de exemplu, am făcut şi show-uri acustice, doar eu cu chitara, la nişte evenimente private. Înainte n-aş fi cântat fără band. Unii ar putea privi asta ca pe un compromis, dar poţi face şi lucrurile astea” a mărturisit artistul.

Gabi Cristea și Tavi Clonda, la un pas de divorț?

Prezentatoarea tv a spus că au existat tensiuni între cei doi în această perioadă, însă știe din experiență că divorțul este cea mai simplă metodă la care un cuplu poate apela.

"Cu problemele în cuplu, da, în pandemie a crescut numărul divorţurilor. Eu am trecut printr-un divorţ şi pot spune că divorţul e cea mai simplă cale. Nu, ideea e că atunci când ai hotărât să pleci la drum cu cineva, trebuie să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să faci ceva pentru chestia asta. Dacă spui „azi n-am chef de căsnicia mea“, ce facem? Căsnicia e o provocare în fiecare zi."


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri