28 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 10 share-uri

Andreea Bănică a vorbit despre lucruri neștiute din copilăria sa, amănunte ce o afectează și la ora actuală. Copilăria vedetei a fost una traumatizantă, iar Andreea era un copil speriat și mereu gată să își apere mama de tatăl alcoolic.

Andreea Bănică este una dintre vedetele autohtone care are mereu zâmbetul pe buze. Deși are tot ce își poate dori de la viață, vedeta a trecut printr-o copilărie traumatizantă, iar amintirea acelor momente o afectează în continuare pe blondină.

Artista nu a putut să uite nici până astăzi momentele grele prin care a trecut și simte o mare suferință atunci când vorbește despre perioada în care a fost copil, perioadă care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă din viața ei. Din păcate, Andreea a avut multe de îndurat din partea tatălui ei care avea patima băuturii, și care din pricina alcoolului i-a transformat viața într-un coșmar.

"Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau." a declarat Andreea Bănică la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Tatăl Andreei Bănică a început să bea din ce în ce mai mult, astfel că a ajuns să se transforme într-un alt om. Bărbatul a devenit violent fizic și verbal, transformând-o pe artistă într-o copilă speriată, cu multe traume în suflet.

"Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face [...] Am scăpat-o pe mama mea de multe ori din mâinile lui."

Părinții Andreei Bănică au murit acum câțiva ani

Din păcare, Andreea Bănică a rămas fără ambii părinți. Între anii 2000-2003 atât mama, cât și tatăl artistei au decedat.

Vedeta a povestit cum tatăl ei a murit într-un accident, în timp ce era băut și se îndrepta către casă.

"A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură.

S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat." a mai spus Andreea Bănică într-un alt interviu.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri