Anca Țurcașiu a declarat public că mariajul ei a ajuns la final și că dezamăgirea rămasă în urma căsniciei pe care o credea pentru totdeauna este întipărită în sufletul ei. Deși au trecut câteva luni bune de atunci, frumoasa artistă nu este încă pregătită să își refacă viața. Anca Țurcașiu a explicat motivele pentru care în viața ta nu se află, momentan, niciun bărbat.

Anca Țurcașiu a fost întotdeauna o prezență discretă, iar vestea că divorțează a luat prin surărindere pe toată lumea. Totuși, artista nu a vrut să comenteze prea mult pe lângă acest subiect și a încercat să stea departe de bârfele mondene.

Acum că au trecut câteva luni bune de la separarea de cel care i-a jurat artistei dragoste pe viață, Anca Țurcașiu se declară pregătită pentru a începe o nouă poveste de iubire, însă mărturisește că acest lucru este dificil din cauza statutului pe care îl are. Bărbații o privesc pe artistă ca pe un trofeu și nu îi acordă credit ca pentru un om obișnuit, ce are la rândul ei, trăiri și sentimente.

"Este foarte complicat, pentru că este foarte greu să delimitezi această idee de «Anca Ţurcaşiu». Oamenii de afară văd Anca Ţurcaşiu personajul. E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă cunoască, să mă-nţeleagă, să mă iubească nu pentru că sunt Anca Ţurcaşiu. Nu mă deranjează şi este absolut firesc să vadă asta. Doar că este mai dificil pentru un om care este un brand, o personalitate, un ştiu eu cine este, să poată intra în viaţa lui cineva care să-l perceapă ca fiind un om ca toţi oamenii." a declarat frumoasa artistă pentru OK Magazine.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri