Sambata, 5 iunie 2010, orele 20.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va avea loc un concert live extraordinat sustinut de Sir Elton John & Band- World Tour 2010.
- 1992 infiinteaza Elton John Aids Foundation si se implica in acte de caritate in sprijinul seropozitivilor
- Colaborarea in 1994 cu Tim Rice si Casa de productie "Disney" la realizarea filmului de animatie "The Lion King", ii aduce un Premiu Grammy si un Oscar.
- Cu trista ocazie a pierderii bunilor sai prieteni, Giani Versace si Diana - Printesa de Walles, in memoria carora si-a adus un tribut muzical, s-a plasat cu "Candle in the wind '97" pe pozitia de "Cel mai bine vandut single al tuturor timpurilor" - vandut in 33 de milioane de copii.
- Anul 1998 ii aduce Titlul de Cavaler - pentru muzica si servicii caritabile - inmanat de Regina Marii Britanii.
- In anul 2000 asigura coloana sonora a filmulul "The Road to El Dorado"
- 2004 ii aduce contractul cu Caesars Palace din Las Vegas, colaborare care s-a incheiat in 2009 dupa 4 ani de concerte memorabile.
- Din 2007 se poate face download la cele peste 500 de cantece semnate Elton John, pentru prima data, in mod legal, de pe internet
- Este primul artist occidental care a concertat in spatiul sovietic
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

- "Cel mai bun artist britanic", a fost inclus in "The Rock'n Roll Hall of Fame", 5 premii "Grammy" si un "Grammy Legend Award" etc.

- "Doctorand de Onoare al Academiei Regale de Muzica", "Comandant al Ordinului Imperiului Britanic" si multe alte titluri la fel de valoroase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri