Sambata, 5 iunie 2010, orele 20.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va avea loc un concert live extraordinat sustinut de Sir Elton John & Band- World Tour 2010.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, artistul britanic Elton John, ridicat la rang de Cavaler de Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a reusit sa vanda peste 450 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri de TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.

Sir Elton John & Band - World Tour 2010, unul dintre cele mai mari turnee ale anului viitor, este o super productie prezentata de Multimedia si ICO Concerts. Concertul din Romania este organizat de Modus cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Antena 1.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 19 decembrie 2009, prin Eventim: online pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Humanitas si librariile Carturesti din toata tara. Locurile sunt exclusiv rezervate pe scaune. Preturi si categorii bilete: VIP – Champagne Golden Ticket - 650 lei; Categoria I - 350 lei; Categoria II - 280 lei; Categoria III - 220 lei; Categoria IV - 150 lei; Categoria V - 100 lei; Categoria VI - 90 lei

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Pe scurt, despre artistul Elton John

Sir Elton John (nascut Reginald Kenneth Dwight pe 25 martie 1947, in Middlesex, Marea Britanie)
- Artist, autor si muzician de valoare, a inceput sa cante la pian inca in 1951.
- Student al Academiei Regale de Muzica din Londra intre anii 1959 - 1964, s-a alaturat trupei Bluesology intre anii '65-'67.
- Din '69 se prezinta intregii lumii ca artist solo impreuna cu Elton John Band.
- In 1974 a cantat pe aceeasi scena - Madison Square Garden - cu John Lennon, in cel ce a avea sa fie ultimul concert al regretatului artist.

- In 1975 apare in filmul "Tommy"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri