"Categoric, o comedie cu spectru larg, cu multe elemente comice. Dar cel mai important este ca are mult suflet."

Distribuirea lui Travolta alaturi de Robin Williams a creat o echipa de vis, sustin realizatorii filmului. Becker spune: “Ar putea fi una dintre cele mai grozave perechi din lumea comediei, pe care le avem acum, dupa multa vreme.” Becker il descrie pe Williams ca pe un actor foarte preocupat. “E incredibil. E o adevarata enciclopedie de glume, dar are si o profunzime incredibila ca actor. Poate sa transmita imens de multa emotie cu o simpla privire, apoi in clipa urmatoare sa fie incredibil de amuzant.”

Williams joaca rolul lui Dan, un director genial, dar foarte strict, care in adancul sufletului este un romantic. Iar cand devine impulsiv, o face in stil mare. in timp ce se reface dupa un divort dificil in South Beach, impreuna cu amicul sau Charlie, Dan se trezeste incheind rapid o noua casatorie – urmata de un divort la fel de rapid. Fara stirea lui insa, Dan a devenit tatal unor gemeni in timpul acestei scurte intalniri. Williams a considerat ca acest film ii da ocazia sa studieze din nou notiunea paternitatii.

“Generatia “baby boom” imbatraneste. Te trezesti ca iti ia tot mai mult timp sa faci ceva. Am devenit acum parintii nostri, ceea ce e o chestie infricosatoare. Ajungi sa-ti spui: “M-am transformat in propriul meu tata”. Te sperie mult mai tare ideea de a avea copii la 50 de ani, fata de cum erai la 30 de ani.” Relatia dintre Travolta si Williams a fost la fel de reala pe cat s-a vazut pe ecran. “il cunosc pe Robin de 30 de ani si il consider deja un vechi prieten,” spune Travolta. Williams adauga: “Multe din elementele rolurilor noastre au fost pur fizice, ceea ce a fost foarte bine, fiinda el riposteaza. Daca ripostezi si tu, el se intoarce si iti iese din nou in intampinare, ceea ce e minunat.”

Kelly Preston nu a fost distribuita in rolul iubitei lui Charlie, ci in rolul lui Vicki, mama gemenilor lui Dan. “E fantastica ! E una dintre cele mai bune actrite care exista acum,” spune Panay. “A fost foarte interesant sa o vedem in rolul unei iubiri a lui Robin, nu a lui John. Chiar foarte interesant, fiindca am amestecat putin borcanele...” “E grozav,” spune Preston. “Vickie e un personaj minunat. E putin cam agitata, putin ticnita – si asta mi s-a parut foarte amuzant. Iar rolul de iubita a lui Robin a fost nemaipomenit ! Ne-am distrat de minune impreuna.” “E un rol minunat, e un scenariu minunat !” continua Preston. “A fost un proiect de vis, fiindca am lucrat cu sotul meu si cu fiica mea, in primul ei film.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri