"Categoric, o comedie cu spectru larg, cu multe elemente comice. Dar cel mai important este ca are mult suflet."

Dupa marele sau succes “Wedding Crashers”, producatorul Andrew Panay s-a intalnit cu scenaristii David Diamond si David Weissman la un restaurant preferat de publicul din Los Angeles, unde povestea a inceput sa prinda forma. “Vechii tovarasi” din film — prieteni si parteneri de afaceri de multa vreme, trecuti acum de 50 de ani — au deja tabieturile lor. “Unul dintre cei doi descopera ca are doi gemeni de care nu a stiut niciodata, rezultatul unei casatorii de o zi, incheiate pripit”, explica scenaristul Weissman. “Acum, cei doi barbati, care nu au avut niciodata copii, sunt obligati sa faca fata celor doi copii de 7 ani si tuturor pataniilor care pornesc de aici.

Realizatorii filmului recunosc ca scenariul a fost dezvoltat si scris avand deja distributia in minte. “Primele noastre optiuni au fost de la bun inceput John Travolta si Robin Williams. Exista doar foarte putini oameni carora li se potriveste acest film, iar ei sunt doi dintre cei mai buni din lume. Nu prea ai cum sa gasesti pe cineva mult mai bun,” spune Panay. “Este o adevarata onoare pentru mine sa distribui impreuna in acest film doua legende. E un vis devenit realitate.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Becker a lucrat cu Travolta la smash hit-ul de box-office “Wild Hogs”, si a fost incantat sa colaboreze din nou cu el. “E intotdeauna minunat sa lucrezi cu John. E cel mai dragut om de pe glob si, ca actor, imbunatateste fiecare scena in care apare,” spune Becker. “in ceea ce priveste flerul, el are intotdeauna dreptate. Am invatat sa avem incredere unul in celalalt. Cand el sau eu simtim ca am gasit ceva care merge, asta e directia in care o luam.”

Travolta a vazut acest rol ca pe o ocazie extraordinara de a combina comedia cu spectru larg si emotia profunda. “Personajului meu, Charlie, ii place intimitatea lui, ii place viata pe care o duce si are o groaza de lucruri frumoase si scumpe – un apartament minunat, o masina bestiala... N-a planuit niciodata sa aiba o familie,” spune Travolta. “Eu caut roluri cu care pot sa fac ceva. imi place sa ma gandesc asa: “Pot sa contribui si eu cu ceva deosebit si sa fac sa merite efortul cuiva de a-mi oferi un rol si a ma folosi intr-un film ?’ Este foarte important ca modul in care interpretez eu personajul sa aduca ceva in plus in film.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri