"Categoric, o comedie cu spectru larg, cu multe elemente comice. Dar cel mai important este ca are mult suflet."

Ella Bleu Travolta a fost distribuita in rolul unuia dintre cei doi gemeni, dupa ce le-a spus parintilor ei ca ar vrea sa intre in lumea actoriei. “Apoi am primit scenariul si a fost ca si cand ea ar fi prezis totul,” spune Travolta. “Cat de des apare un rol pentru un copil de 7 ani ?” Travolta spune ca si-a pastrat in platoul de filmare o prezenta constanta, dar fara sa se implice direct. “stiu cum sa fac asta, fiindca mama mea a fost actrita si regizoare – si a stiut foarte bine cum sa delimiteze comportamentul profesional de cel in familie. Eu voi ramne mereu tatal Ellei, dar ma comport cu ea si ca un profesionist. Nu m-am amestecat niciodata in relatia ei cu regizorul,” spune el.

Tanara actrita spune ca a fost usor sa lucreze cu regizorul Walt Becker. “Daca nu imi spuneam bine o replica, ma ajuta sau imi dadea replici mai bune,” spune ea. “E asa de dulce ! Ne spunea mereu ca suntem grozavi si batea palma cu noi.” Pentru Zach, rolul celuilalt geaman – un baietel foarte precoce - a fost declansata o cautare la nivel mondial. Echipa l-a gasit astfel pe Conner Rayburn. “Am cautat peste tot si nu am gasit nimic care sa se compare cu el,” spune Panay. “Conner e un adevarat profesionist. E fantastic !” Iata ce spune Becker despre cele mai tinere vedete ale sale: “Sunt doi mici profesionisti. Au stat la locurile lor. si-au spus replicile. Chiar au venit la mine sa imi sugereze replici noi. Au facut mari progrese ca actori.”

Pentru rolul lui Craig, tanarul ambitios care vrea sa se bucure de succes in lumea marketing-ului sportiv, echipa a facut apel la versatilul Seth Green. “M-am tot gandit cine ar putea sa joace acest rol si imaginea lui Seth Green stand alaturi de Robin Williams si John Travolta m-a facut sa rad,” spune Becker. “Ar putea fi unul dintre cei mai nostimi tipi de pe glob. Are un stil foarte sec. in fiecare scena, cand treceam de replica lui si camera se oprea, urmau hohote uriase de ras. A fost o adevarata placere sa lucram cu el !”

Green isi scoate palaria in fata partenerilor sai de distributie. “Toate scenele in care joc eu sunt cu Robin si John , ceea ce pentru mine a fost extraordinar. Sunt de multa vreme un fan al amandurora,” spune el. “Am mai jucat in filme cu John, dar nu am apucat sa interactionam foarte mult. Iar Robin e un adevarat erou pentru mine, il iubesc dintotdeauna, de cand mi-am dorit sa devin si eu actor. A fost deci extraordinar sa am sansa sa joc alaturi de el.” Regretatul Bernie Mac a fost distribuit in rolul lui Jimmy Lunchbox, actor si papusar in spectacole pentru copii, dar si un adevarat geniu in domeniul electronicii. Lori Loughlin este Amanda, frumoasa traducatoare japoneza care ii suceste mintile lui Charlie. “Ea apare cand Dan si Charlie incearca sa incheie un contract cu o companie japoneza,” spune Loughlin. “Ea si Charlie sunt absolut vrajiti unul de celalalt.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri