Targul de Handmade ASID se adreseaza comunitatii bucurestene interesata de fenomenul handmade, consolindand relatia dintre mediul studentesc si comunitatea handmade intr-un mediu diferit ľ metroul, ca mijloc de transport public urban.

Asociatia Studentilor la Istorie „Dacia” (ASID) organizeaza a doua editie a Targul de Handmade ASID, in perioada 24-26 noiembrie 2009, in pasajul pietonal de la statia de metrou Universitate. Expozitia cu vanzare va fi deschisa vizitatorilor intre orele 10:00 – 19:00, intrarea este libera.x

Aflat la a doua editie, evenimentul se desfasoara sub forma unui targ, pe parcursul a trei zile, in care peste 50 artisti vor expune produse lucrate manual. Targul de Handmade ASID se adreseaza comunitatii bucurestene interesata de fenomenul handmade, consolindand relatia dintre mediul studentesc si comunitatea handmade intr-un mediu diferit – metroul, ca mijloc de transport public urban.Targul de Handmade ASID aduce un element de noutate in peisajul evenimentelor de gen, fiind primul targ organizat intr-unul din pasajele pietonale ale metroului bucurestean, organizatorii estimand ca eveniment va fi unul dintre cele mai importante, atat ca amploare cat si numarul de vizitatori.

Asociatia Studentilor la Istorie „Dacia” este asociatia reprezentativa a studentilor din Facultatea de Istorie din Universitatea din Bucuresti. Promovam voluntariatul si implicarea civica si sociala, printr-o gama variata de evenimente: stiintifice (de profil) si culturale prin conferinte, sesiuni nationale si internationale de comunicari stiintifice, evenimente caritabile, competitii sportive, artistice si petreceri studentesti.


Garbo - Arta de a tr─âi frumos!

Aboneaz─â-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri