Toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro se vor aduna in Club Fabrica din Bucuresti pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta Byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu.

Proiectul de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, sarbatoreste primul an de la lansare printr-un concert caritabil. Marti, 17 noiembrie, ora 20.00 in Club Fabrica din Bucuresti se vor aduna toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta Byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu.

Concertul marcheaza un an de la infiintarea CharityGift.ro - proiect de marca in ceea ce priveste responsabilizarea individului fata de problemele societatii intr-un mod accesibil si inovativ. Gama larga de produse disponibile pe CharityGift.ro, peste 1500, are un singur scop, ajutarea ONG-urilor partenere pentru a oferi celor aflati in dificultate ajutorul de care au nevoie. Mecanismul prin care functioneaza este unul foarte simlplu si la indemana oricui. Furnizorul produselor alege un ONG catre care doneaza un procent din valoarea acestuia, la vanzare. Merita mentionat faptul ca produsele au aceleasi preturi ca si in magazinele furnizorului.

Trupele care vor concerta, voluntarii CharityGift.ro si prietenii proiectului vor sarbatori offline, iar contravaloarea tuturor biletelor de intrare va fi donata catre un ONG. Acest ONG poate fi ales de catre toti utilizatorii CharityGift.ro pe prima pagina a site-ului, www.charitygift.ro, printr-un sondaj ce va fi afisat in perioada 10-24 noiembrie. Beneficiarii ONG-ului cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun.

“Primul an de CharityGift ne-a adus doar satisfactii. Nu atat faptul ca ajutam persoane aflate in dificultate si care merita ajutorul nostru, dar mai ales faptul ca implinim un an de munca voluntara si parteneriate cu oameni la fel de dispusi ca noi sa ajute. Sentimentul muncii in echipa cu oameni binevoitori si lupta pentru o cauza sociala este mereu o sursa de energie care ne obliga sa ne facem datoria zi de zi cu placere” a declarat Nicoleta Talpes, initiator proiect CharityGift.ro.

Participant activ in viata proiectului de voluntariat CharityGift.ro, trupa Byron s-a conturat la sfarsitul anului 2006. Desi a fost conceputa initial ca un proiect solo, Dan Byron, vocalistul si fondatorul formatiei, a conferit o amploare benefica acestui proiect, recrutandu-i pe 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi Matesan (tobe).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri