Toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro se vor aduna in Club Fabrica din Bucuresti pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta Byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu.

Noul album marca byron, “A Kind Of Alchemy”, este distribuit prin intermediul A&A in reteaua librariilor Carturesti din toata tara si pe www.charitygift.ro, magazinul online in cadrul caruia toate produsele contin o donatie. Trupa Byron foloseste celebrele chitare Tanglewood, care le-au fost puse la dispozitie de catre producatori din anul 2008. Aceiasi producatori sustin si formatia Coldplay. Trupa byron doneaza 5% din valoarea CD-urilor vandute prin intermediul platformei CharityGift.ro Asociatiei Culturale ACCES, unul dintre beneficiarii cauzei “arta-cultura”.

Trupa Spitalul de urgenta s-a alaturat recent proiectului de voluntariat 100% CharityGift.ro, donand 5% din orice album “F.P.S”, vandut prin charitygift.ro, catre Fundatia pentru SMURD.

Spitalul de urgenta s-a nascut in 2000, tatal ei fiind Dan Helciug, caruia ii apartin conceptul, muzica si textul. Orchestratia originala este asigurata de Victor Panfilov, mentor spiritual, aceasta fiind imbogatita de catre chitaristul Emil Chican. Dan Helciug isi pastreaza umorul si pofta de viata buna si in noul album, “F.P.S.”, in care abordeaza teme evitate in general de trupele mainstream, cantand drespre viata de student, politica si fotbal. Prin ultimul album, Spitalul de urgenta isi dovedeste implicarea adanca in temele de interes ale generatiei actuale.

Alexandrina Hristov, pe numele ei intreg, este o artista originara din Republica Moldova, a carei activitate se leaga de muzica, pictura si poezie, dar pe care romanii o stiu drept fata care “merge pe jos”, datorita numelui uneia dintre piesele ei. Alexandrina canta in romana, franceza si rusa, iar stilul ei muzical este greu de definit, aflat la confluenta curentelor pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz si soul.

Poate aparea pe scena, inarmata cu un pian si cu vocea sa, sau cu o trupa de instrumentisti. Efectul este acelasi: mereu impresioneaza. Primul album al Alexandrinei se numeste "Om de lut" si a fost lansat pe 9 aprilie 2009, reprezentand o colectie de piese vechi si noi . Albumul il puteti gasi si pe CharityGift.ro:https://www.charitygift.ro/2918/0/0/8/Alexandrina%20-%20Om%20de%20Lut.html, unde include o donatie de 30% catre SMURD.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri