E poveste de iubire. Povestile de iubire sunt intotdeauna fascinante. Unele replici sunt geniale, trairile sunt redate atat de intens, atat de uman si de vampiric... Lucrurile si intriga se complica intotdeauna. Mereu intervin pericole si piedici, problematici si dileme morale. Intotdeauna trairile, sentimentele si deciziile personajelor te lasa masca.

Ajungi sa infuleci cartea cu o sete ca cea pe care vampirii o simt in preajma oamenilor, sa vrei sa fugi de la birou si sa ai cat mai putin de lucru, sa te gandesti in drum spre casa daca Bella devine sau nu devine vampir, ti se intampla des sa te framanti, sa te intrebi de ce oamenii parasesc atunci cand iubesc cel mai mult, de ce chiar si iubirile cele mai frumoase se sfarsesc nefericit, de ce o eternitate petrecuta in frumusete si splendoare nu-ti aduce implinirea calda si suprema. Ajungi sa te intristezi la gandul ca nici macar cei mai deosebiti nu au dreptul rezervat la o fericire eterna. Trist, dar aproape nimeni... Nici macar vampirii frumosi, atotputernici si nemuritori... Pe masura ce citesti volumele, ajungi sa-ti doresti sa iubesti un vampir sau sa fii iubita de unul. Sau cel putin sa fii unul... Sa crezi intr-unul din el. Sau in binele din toti.

Subiectul te atrage. Nu ai cum. E o poveste de iubire. Clasice sau moderne, povestile de iubire sunt intotdeauna fascinante. Unele replici sunt geniale, trairile sunt redate atat de intens, atat de uman si de vampiric... Lucrurile si intriga se complica intotdeauna. Mereu intervin pericole si piedici, problematici si dileme morale. Intotdeauna trairile, sentimentele si deciziile personajelor te lasa masca. Bella Swan este o tanara in varsta de 17 ani, poate prea matura si de neinteles pentru cei din aceeasi generatie, stangace, percepandu-se drept o fiinta banala si fortata de imprejurari sa traiasca in Forks, un oras ploios pe care il uraste. Intre ea si Edward Cullen, splendid, cu miscari agere de felina si inteligenta vie, cu pielea rece, alba si perfecta, experimentat si apartinand unei lumi diferite, se naste o atractie incredibila, o iubire hibrid, la inceput peste puterea de intelegere a multora. Nici fiintele umane, nici vampirii nu inteleg de ce. Initial, nici varcolacii nu pricep. Cum este posibil. De ce... Intr-un final, toti se lamuresc. Si tu, ca cititor, dupa ce apuci sa citesti primele 50 de pagini.

Pe parcursul volumelor, actiunea se condimenteaza zdravan cu piper. Apar varcolaci care iti devin chiar si mai dragi decat vampirii. Pentru ca sarea sa fie turnata si ea pe rana, Forksul se impanzeste de vampiri rai, deloc umani, armate de nou-nascuti macelari de oameni si bautori de sange, intervin o sarcina si o maternitate neprevazute, lupte in care vampirii lupta frateste si cot la cot cu dusmanii lor de secole -varcolacii. In peisaj apare un Jacob mai potrivit pentru o Bella-om, un Jacob om si varcolac, patimas si dornic sa protejeze si sa iubeasca pe Bella. Iar Bella invata ca nu este atat de usor sa renunti la o iubire umana, calda si vindecatoare mai ales cand se potriveste atat de bine cu conditia sa umana...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri