Oamenii isi traiesc viata de la distanta, din mediul sigur al locuintei proprii, prin intermediul unor surogate robotice reprezentari mecanice ale propriului corp, sexy si perfecte din punct de vedere fizic.

Este o lume ideala, unde crima, durerea, spaima si consecintele nu exista. Cand se comite insa prima crima dupa mai multi ani, zguduind aceasta lume utopica, agentul FBI Greer (BRUCE WILLIS) descopera ca in spatele fenomenului surogatelor se ascunde o uriasa conspiratie si trebuie sa isi abandoneze propriul surogat, riscandu-si viata pentru a descifra acest mister.

Touchstone Pictures prezinta “SUROGATE”, un thriller de actiune captivant, in regia lui Jonathan Mostow (“Terminator 3: Rise of the Machines,” “Breakdown”). Din distributie mai fac parte: RADHA MITCHELL, ROSAMUND PIKE, BORIS KODJOE, JAMES FRANCIS GINTY, MICHAEL CUDLITZ, JAMES CROMWELL si VING RHAMES.

“SURROGATE” este produs de David Hoberman si Todd Lieberman de la Mandeville Film (“The Proposal,” “Traitor,” “Wild Hogs”), alaturi de Max Handelman de la Brownstone Productions. Producatorii Executivi sunt David Nicksay (“Legally Blonde,” “The Negotiator,” “Robin Hood: Prince of Thieves”) si Elizabeth Banks de la Brownstone Productions. Scenariul este semnat de John Brancato & Michael Ferris (“Terminator 3: Rise of the Machines,” “The Game”), inspirat dupa un roman grafic Top Shelf Comix, foarte popular si inventiv, al lui Robert Venditti si Brett Weldele.

CUM S-AU NASCUT ACESTE “SUROGATE”

Mai intai a fost computerul. Apoi e-mailul, micile telefoane celulare si Internetul. Astazi, surogate robotizate sexy le tin locul omologilor lor umani mai putin atragatori – oameni obisnuiti, care nu mai trebuie sa se aventureze ei insisi in lumea reala. In lumea acestor “SUROGATE”, oare nu cumva tehnologia a mers prea departe?

“Premiza filmului este ca surogatele au luat lumea cu asalt, precum telefoanele celulare si computerele”, spune regizorul Jonathan Mostow. “Surogatele sunt noi dispozitive, care iti ofera ocazia de a trai viata asa cum vrei, stand in acelasi timp confortabil si in siguranta la tine acasa. In filmul nostru, surogatele reprezinta forma suprema de libertate in fata suferintei fizice si a pretului mental pe care ni le impune viata noastra de zi cu zi. Poti sa traiesti placerea pur si simplu conectandu-te.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri