Muzeul Național de Artă al României va găzdui în perioada următoare o serie de evenimente culturale, în cadrul programului 'Seri fantastice'.

Comunicat de presă

Muzeul Național de Artă al României va găzdui în perioada următoare o serie de evenimente culturale, în cadrul programului „Seri fantastice” desfășurat în parteneriat cu Teatrul „Nottara” și cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. În cadrul parteneriatului, instituțiile organizatoare de spectacole vor susține în perioada 24 iulie – 1 august câte două reprezentații în Curtea de Onoare a MNAR.

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu o oră înaintea fiecărei reprezentații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Prima săptămână este dedicată artei și culturii românești. Astfel, vineri, 24 iulie 2020, de la ora 20:00, Teatrul „Nottara” va susține prima reprezentație cu „Oglinda neagră”, un spectacol-concert de Cristina Juncu după schițele lui I.L. Caragiale. În distribuție îi regăsim pe Cristina Juncu, Crenguța Hariton, Mihaela Subțirică,  Vlad Bălan, Rareș Andrici.

În ziua următoare, pe 25 iulie, de la ora 19:30, este rândul Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” să le ofere celor prezenți o „Seară de operetă românească la Palat”, într-un spectacol ce reuneşte solişti consacraţi ai scenei de operetă din România cu ansamblurile de orchestră, cor şi balet, toate sub conducerea muzicală a dirijorului Constantin Grigore.

În cea de-a doua săptămână reflectorul se mută pe cultura universală, începând de joi, 30 iulie, când Teatrul „Nottara” va juca de la ora 20:00 spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, o comedie cu Alexandru Jitea, Luminița Erga, Diana Roman, Ada Navrot.

Sâmbătă, în prima zi a lunii august, de la ora 19:30, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” închide seria „Serilor fantastice” cu spectacolul „Opereta, de la Viena la Budapesta” în care se vor interpreta arii și duete din operete celebre compuse de E.Kalmann, Franz Lehar, J.Strauss II, C.Zeller, P.Abraham, R.Benatzky siR.Stolz.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri